FB

Ervaringen "Kerstmarkt Lille (Rijsel) 2018 bezoeken? Uitgestippelde wandeling"

116 ervaringen

- 9 december 2018 - Anja Lutke Schipholt

We hebben gebruik gemaakt van de routes en zijn heerlijk door Lille gewandeld. Wat een prachtig versierde stad en leuke kerstmarkt. De wandelingen waren prima uitgestippeld. Lille is zeker aan te bevelen en wat ons betreft zeker nog een bezoek waard.

- 15 november 2018 - Irm Kanters

Fantastisch! Volledige route gewandeld . ... Lille is een pareltje!

- 23 oktober 2018 - Jacqueline van der Hooft

Leuke en duidelijke wandeling. Zo gaan we zeker Lille verkennen. We kijken er al naar uit.!

- 5 september 2018 - Angieke

Ben zeker dat het 100% ga meevallen, al de wandelingen die ik al gedaan hebben waren super. Deze is voor met de feestdagen, geef zeker nog feedback!

- 31 juli 2018 - paul moens

Praktische brochure met veel tips. We nemen deze zeker mee als we dat bezoek plannen.

- 5 januari 2018 - Peggy Cole

Leuke ervaring! Op een uurtje naartoe gereden en heel vlot parking gevonden. De kerstmarkt is niet zo groot maar wel heel gezellig. De stad is ook heel mooi versierd.

- 4 januari 2018 - Jaap de Ligt

Goede ervaring. duidelijke beschrijving en voldoende informatie en juiste opgave over bezienswaardigheden.

- 29 december 2017 - eugenia

leuke ervaring, met de trein, eenvoudig, station in dichte nabijheid v.d. kerstmarkt en bij slechte weer Euralille, ook nog bezienswaardigheden, o.m N.D.de la Treille!!echt de moeite en voor herhaling vatbaar

- 28 december 2017 - Jean-Pierre

Altijd een zeer goede basis bij het ontdekken van een nieuwe stad.

- 26 december 2017 - Erna Delancker

Deze uitstap was een fijne ervaring, jammer van het weer, het heeft de ganse dag erg geregend. We zijn aangekomen in Rijsel rond de middag. Eerst iets gegeten daarna in een shoppingcentrum rondgelopen en daarna naar de kerstmarkt geweest in de gietende regen. Er was weinig volk op de kerstmarkt maar we hebben alle kraampjes goed bekeken en lekkere drankjes gedronken. Daarna nog lekker gegeten in een klein restaurantje. Om 21 u. terug met de bus naar onze woonplaats in België. Volgend jaar gaan we terug.

 

Gratis stadswandeling Lille/Rijsel downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?