FB

Ervaringen "Kerstmarkt Lille (Rijsel) 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

113 ervaringen

- 5 september 2018 - Angieke

Ben zeker dat het 100% ga meevallen, al de wandelingen die ik al gedaan hebben waren super. Deze is voor met de feestdagen, geef zeker nog feedback!

- 31 juli 2018 - paul moens

Praktische brochure met veel tips. We nemen deze zeker mee als we dat bezoek plannen.

- 5 januari 2018 - Peggy Cole

Leuke ervaring! Op een uurtje naartoe gereden en heel vlot parking gevonden. De kerstmarkt is niet zo groot maar wel heel gezellig. De stad is ook heel mooi versierd.

- 4 januari 2018 - Jaap de Ligt

Goede ervaring. duidelijke beschrijving en voldoende informatie en juiste opgave over bezienswaardigheden.

- 29 december 2017 - eugenia

leuke ervaring, met de trein, eenvoudig, station in dichte nabijheid v.d. kerstmarkt en bij slechte weer Euralille, ook nog bezienswaardigheden, o.m N.D.de la Treille!!echt de moeite en voor herhaling vatbaar

- 28 december 2017 - Jean-Pierre

Altijd een zeer goede basis bij het ontdekken van een nieuwe stad.

- 26 december 2017 - Erna Delancker

Deze uitstap was een fijne ervaring, jammer van het weer, het heeft de ganse dag erg geregend. We zijn aangekomen in Rijsel rond de middag. Eerst iets gegeten daarna in een shoppingcentrum rondgelopen en daarna naar de kerstmarkt geweest in de gietende regen. Er was weinig volk op de kerstmarkt maar we hebben alle kraampjes goed bekeken en lekkere drankjes gedronken. Daarna nog lekker gegeten in een klein restaurantje. Om 21 u. terug met de bus naar onze woonplaats in België. Volgend jaar gaan we terug.

- 19 december 2017 - Keety

Duidelijke wandeling langs alle bezienswaardigheden, zeker de moeite waard !

- 13 december 2017 - Peggy

Zeer leuke wandeling, wel een stuk overgeslagen doordat het koud was maar echt de moeite! Mooie stad om rond te kuieren.

- 11 december 2017 - Sakina

Mooie wandelroute in combinatie met de kerstmarkt. korte toffe info over de bezienswaardigheden. Lille is een leuke stad voor cultuur en shopping!

Gratis stadswandeling Lille/Rijsel downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?