FB

Ervaringen "Stadswandeling Leiden: Ontdek het oude historische centrum + kaart"

136 ervaringen

- 11 augustus 2018 - Grace van Boxtel

Ik kon de link niet openen, wat ik ook probeerde. Dus helaas geen gebruik van kunnen maken. Jammer, bij de VVV in Leiden een kaart en folder met bezienswaardigheden gekocht voor E 5,- . Super mooie stad Leiden, komen gauw weer terug. Groetjes Grace van Boxtel

- 6 augustus 2018 - Erna Keuning-Renema

Een hele duidelijke route omschrijving van de stadswandeling. De belangrijkste highlights van Leiden hebben we kunnen zien, begeleid met een beknopte duidelijke omschrijving van de historie. Echt de moeite waard, super genoten!

- 30 juli 2018 - Willempuvs

Leuke, complete wandeling. Leiden heeft veel te bieden.

- 19 juli 2018 - Bernard

Leiden is nu niet meteen het mooiste Nederlandse stadje, wel aangenaam. De beschrijving brengt je wel op alle plaatsen die de moeite zijn om langs te gaan. Wij zijn niet binnen geweest in Hortus Botanicus wegens mobiliteitsproblemen van een van de deelnemers. Later een en ander opgezocht. hierover...spijtig dat wij dit moeten missen hebben. Volgende keer zeker doen.

- 7 juli 2018 - Thea

Prima route. Wel even moeten zoeken bij een afslag

- 3 juli 2018 - Erma Visbeen

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling. We liepen met een grote boog om het winkelgebied heen en dat was juist de bedoeling. Op verschillende punten was er een uitleg bij de poorten of historische panden waar we langs liepen/ waar we op dat moment waren. We hebben een mooi beeld van de historie van leiden en de bezienswaardigheden gekregen. Na afloop hebben we nog een rondvaart gemaakt. Dat maakt de dag wel compleet!! We hebben heerlijk/eerlijk koffie gedronken bij Cafe Abel en de lunch smaakten fantastisch bij Logica aan De Stille Rijn.

- 29 juni 2018 - Petra Visser

Het is een verrassende wandeling en een goede kennismaking met Leiden. De beschrijving is zeer duidelijk en informatief.

- 17 juni 2018 - Rieky

Duidelijk beschreven wandelroute. Brengt je op bijzondere, leuke plekjes. Absoluut een aanrader. We hebben genoten van een ander Leiden.

- 28 mei 2018 - janvandenheijkant

zeer duidelijke omschrijving met tips mooie dagje Leiden

- 27 mei 2018 - Annette Van Roy

Top. De routebeschrijving brengt je langs alle bezienswaardigheden, met een woordje uitleg. Je geniet van alles en meer. Een echte aanrader.

Gratis stadswandeling Leiden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?