FB

Ervaringen "Stadswandeling Leiden: Ontdek het oude historische centrum + kaart"

149 ervaringen

- 13 november 2018 - Els lucassen

Duidelijke en mooie stadsroute door Leiden gemaakt. Prima

- 11 november 2018 - a.j. beumer

Prima en mooie wandeling in Leiden, tijdsduur ook helemaal oke. En door de plaatjes en de bijbehorende tekst was het heel verrassend, we hebben niks kunnen ontdekken wat niet klopte.

- 9 november 2018 - A.beumer

Top wandeling heel perfect aangegeven en we hadden super weer. De beschrijving ook erg goed.

- 5 november 2018 - Suzy Beirens

Leuke wandeling, goede beschrijving. Fijn dat je ook vanaf de P+R kon starten. Extra meevaller: het was markt op zaterdag! Enig minpuntje: een van de hofjes was niet meer toegankelijk voor publiek. Hele leuke dag gehad in Leiden!

- 4 november 2018 - Hannie

Afgelopen Zondag 28 Oktober, prachtig weer de zon scheen ben ik naar Leiden vertrokken inclusief met de stadswandeling gedownload op mijn Smart-Phone. Heel overzichtelijk was de route uitgestippeld, erg genoten, véél foto;s gemaakt. Dank u redactie, ik ga vast vaker gebruik maken van uw organisatie..!!

- 29 oktober 2018 - H. Fulst

Prima!!! De routenbeschrijving was echt duidelijk! We hebben alle bezienswaardigheden van Leiden gezien, maar ook over hen ervaren! Als ik weer een treinreis zou doen, zou ik op reisroutes.de kijken! Als het Nederlands niet zo goed is, sorry!!! Ik be Duitse

- 24 oktober 2018 - Anita

We hebben een fijne wandeling door Leiden gemaakt met jullie duidelijke route. De uitgebreide informatie bij de bezienswaardigheden maakte alles extra leuk! Dank je wel.

- 23 oktober 2018 - Jaap de Vos

Mooie, goed aangegeven, stadswandeling langs prachtige plekjes in het mooie Leiden.

- 2 oktober 2018 - G. Derksen

Mooie route, maar een gedeelte gevolgd . de rest komt als we weer in leiden zijn.

- 5 september 2018 - Ria van Bueren

Was heerlijk om na een bezoek aan het volkenkundig museum ook gericht even de stad door te wandelen langs interessante bezienswaardigheden.

Gratis stadswandeling Leiden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?