Ervaringen "Dublin, stadswandeling langs highlights"

19 ervaringen

- 29 januari 2024 - Elke

Prima instapwandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Dublin. We plannen dit op een volledige dag zodat we tijd hebben om een aantal bezienswaardigheden echt te bezoeken en hier en daar een culinaire tussenstop te houden. De gids heeft ons heel erg geïnspireerd!

- 26 september 2023 - Mark Godwaldt

Mogelijk dat de route hierdoor iets te ver was, maar vond het jammer dat hij niet langs de Guiness storehouse ging, van de rest leuke route met mooie bezienswaaridgheden.

- 4 augustus 2023 - Ellen

Goed gratis parkeren bij de dierentuin bij phoenixpark, wel nog een eindje lopen. Hun hungry tree, niet bekend, grappig om te zien

- 4 augustus 2023 - Ben Fierens

Het lezen was al aangenaam en vlot. De goesting om te gaan is nog groter geworden

- 30 januari 2023 - M. Bouman

Geweldig duidelijke beschrijving en plattegrond met een wandeling langs leuke plekken. Aanrader (zoals in alle brochures)

- 18 december 2022 - JAN VLAEYEN

Zoals altijd is deze gids heel interessant. We zullen hem zeker gebruiken bij onze rondgang in Dublin. We zien er naar uit.

- 25 november 2022 - Jan van kimmenade

De uitgezette wandelroute was perfect

- 18 november 2022 - ann vandeneynde

de reisgids heeft ons, dankzij de gedetailleerde plannetjes, goed de weg gewezen in de stad. Wij gebruiken niet graag de smartphone met gps. Dublin is qua grondplan niet zo gemakkelijk en dus kwamen deze plannen van pas. We hebben de wandelingen gemaakt en hebben heel interessante zaken gezien. Goed geschreven zeer duidelijk, en gedetailleerd. Voor andere steden in de toekomst zal ik ook jullie gidsen gebruiken! Bedankt hiervoor!

- 4 oktober 2022 - Nina de Boer

Van inspiratie naar ontdekking!

- 19 mei 2022 - Fernand DE MAN

Aangezien wij met de cruise maar een beperkte tijd hadden om Dublin te bezoeken . We hebben wel de stadswandeling aan onze tijd moeten aanpassen en inkorten, gebaseerd op de volledige stadswandeling die zeer nuttig was .

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?