FB

Ervaringen "Wandeling door Hasselt: verhalen op de boulevard"

315 ervaringen

- 15 december 2018 - Tessa Carpentier

Duidelijk en overzichtelijk heeft deze wandeling ons naar alle belangrijke plaatsen in Hasselt geleid.

- 23 november 2018 - Hilde Verhaeghe

Mede dankzij deze wandeling veel leuke plaatsjes in Hasselt leren kennen. Fijne kennismaking.

- 21 november 2018 - Marja

Fijne stadswandeling. Alle bezienswaardigheden en te bezoeken musea zijn prima beschreven. Goede afstand. Hasselt is een mooie plaats om te ontdekken. Tip : neem een 48-uurs kaart bij de dienst Toerisme en combineer dit met je wandeling en begin vroeg in de morgen!

- 19 november 2018 - Hoste Marleen

Zeer goed.Gemakkelijk men kan op voorhand bekijken wat te doen en wat te bezichtigen. Zo verlies je geen tijd bij aankomst. Dank voor het aanbod.

- 7 november 2018 - Mildred

Top wandelingen doorheen Hasselt.

- 6 november 2018 - Julien schoeters

Goede beschrijving alles past goed ineen ik vindt een prima site liefst nog meer van dat heh er al meerdere uitgewandelt prima

- 23 oktober 2018 - Devos

Zeer mooie stadswandeling in Hasselt, alles goed te volgen en we hadden prima weer.

- 22 oktober 2018 - Luc Borin

Deze interessante kennismakingswandeling maakten wij op zaterdag 20 oktober jl.; ze werd wat 'overschaduwd' door het feestgedruis van de Hasseltse Jeneverfeesten...daar hadden wij niet op gerekend. Omdat er aandacht wordt gevraagd voor enkele kunstwerken (standbeelden) onderweg, is het wel wat vreemd dat er met geen woord wordt gerept over de 'Batopillo' of 'Vliegenier' van Panamarenko op de hoek van de Botermarkt en de Zuivelmarkt (tussen de aandachtspunten 7 en 8 op de kaart): daar geplaatst begin februari 2007, een (kostelijk...300.000 euro) afscheidscadeau van de uittredende gemeenteraad aan de inwoners van de stad Hasselt. De vliegenier met een lading batterijen en kleine propellers op zijn rug staat met de linker schoen vast op een 3 meter hoge zuil in inox . Hij staat symbool voor de vele dromen van de Hasseltenaren en de wil ze te realiseren.

- 11 oktober 2018 - Lucien

leuke wandeling gedaan, erg ontspannend na een drukke vergaderdag - heel toffe sfeer in de binnenstad

- 9 oktober 2018 - Henk van den Broek

Prachtige stadswandeling we hebben genoten. Duidelijke uitgebreide beschrijvingen , duidelijke routebeschrijving. Niets veranderen ….

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?