FB

Ervaringen "Wandeling door Hasselt: verhalen op de boulevard"

303 ervaringen

- 23 september 2018 - Hilde

Fijne wandeling met prima uitleg. De info is niet te lang zodat je alles echt leest

- 30 augustus 2018 - Katrien Baert

Zoals we van jullie gewoon zijn, was het ook deze keer terug goed weergegeven. Duidelijk en interessant. Een welgemeende dank!

- 29 augustus 2018 - LM

Mooie wandeling langs de groene boulevard en de hoogtepunten van het centrum. We hebben echt genoten van het goeie weer en de aangename atmosfeer die er in Hasselt heerst. Een kleine uitbreiding naar de Japanse tuin zou nog wel welkom zijn, nu hebben we onze wandeling moeten verlengen langs een drukke autoweg.

- 28 augustus 2018 - Tijs Hooftman

Goede en leuke wandeling om Hasselt snel te verkennen en de leukste plekjes te zien. Het Jenevermuseum is zeker een bezoekje waard en ligt ook op de route. Ik was nog nooit in Hasselt geweest maar vond wel mijn weg met de route, alleen had ikhet kaartje niet zo duidelijk afgedrukt, maar met ééntje van de touristische dienst kon ik gemakkelijk verder.

- 26 augustus 2018 - berenice

Gisteren Hasselt ontdekt en zials altijd zij deze tips zeker interessant hartelijk dank ,jammer dat we regelmatig hebben moeten schuilen vr buien

- 24 augustus 2018 - Ingrid

De wandeling gaf ons ons goed beeld van Hasselt, leidde ons door straatjes die we anders zouden gemist hebben. We hadden voldoende tijd om een winkeltje mee te pikken en een terrasje te doen. De uitleg was voor ons voldoende en de routebeschrijving zeer duidelijk.

- 23 augustus 2018 - dirk neujens

goede en duidelijke wandeling doorheen Hasselt. zeer veel en duidelijke info. zeer goed. +++

- 20 augustus 2018 - Vanhoucke Carine

mooie en duidelijk omschreven wandeling. Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van jullie stadswandelingen en vind ze zeer goed.

- 17 augustus 2018 - corry

De van internet gedownloaded stadswandeling was een fijne hulp bij bezoek aan Hasselt

- 17 augustus 2018 - van ryckeghem jeannine

We hadden een fantastische dag in Hasselt, met de trein ernaartoe, station dicht bij centrum,wandelroute gevolgd en op tijd een hapje en drankje. Een verrassende stad, voor herhaling vatbaar.

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Culinair genieten in Vlaanderen. Geniet van een tongstrelend diner, proef de lekkernijen van de streek en beland veilig onder de wol in een van de vele logeeradresjes in Vlaanderen.

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?