FB

Ervaringen "Wandeling door Hasselt: verhalen op de boulevard"

286 ervaringen

- 31 mei 2018 - GINO VERDONCK

PRACHTIGE WANDELING - ECHT EEN AANRADER

- 18 mei 2018 - Meeuwsen

Proper stadje mooie koets met vaten gezien. Spijtig kon je er niet van proeven. Heel vriendelijke mensen op toeristische dienst met toen plaatselijke biertje te proeven . VEEL properder dan vele jaren geleden. Moest ook bij jnr zijn aanrader

- 16 mei 2018 - Willem Oskam

Was een mooie wandeling door Hasselt, bedankt.

- 28 maart 2018 - Kathleen

Ik zou het iedereen aanraden! Mooie wandeling gemaakt met wat cultuur maar ook tijd gemaakt om te shoppen. Spijtig hadden we heel slecht weer! Al bij al toch tevreden hoor!

- 23 maart 2018 - Vanderhaeghe

Toffe stad, mooie wandeling ! Een aanrader

- 7 maart 2018 - Hubert Descheemaeker

Mooie ervaring met de stad Hasselt ! Zowel cultureel als culinair ! Dit alles met de nodige aandacht en de lach die we gewoon zijn van onze Limburgers ! Op naar onze volgende maandelijkse uitstap Turnhout ? Bedankt voor jullie mooie plannen en suggesties !

- 6 maart 2018 - jeannine

We deden de wandeling met 4 vriendinnen ter gelegenheid van de 60° verjaardag van iemand onder ons. Eerst hebben we ons moe geprakkizeerd om uit de escaperoom te geraken die op de wandelroute lag. Na een lunch in een leuke brasserie op onze route hebben we onze wandeling verder gezet. Ik was de gids van dienst.De route was zeer goed aangegeven en de uitleg was leerrijk, beknopt en niet saai. Spijtig waren sommige straatnamen verdwenen in de stad, maar we zijn goed terecht gekomen met af en toe een pipi-stop. s'Avonds hebben we heerlijk gegeten in C-bar, superlekkere rosé gedronken (we waren met de trein)en de jarige kreeg er zelfs een kadootje. IK heb 's anderendaags de afgeprinte route ter hand genomen en er 10 quizvragen uitgemaakt. Nu wacht ik op de antwoorden van de dames en de winnaar krijgt een treinticket naar....Hasselt want de tijd was veel tekort.

- 1 maart 2018 - Henk van beek

Leuke route,om de belangrijkste dingen van Hasselt te zie.niet goed beschreven maar we zijn er toch uitgekomen .

- 16 februari 2018 - Jos Nelissen

Leuke afwisselende wandeling. Ik was niet eerder in Hasselt maar het is een leuke stad is ons gebleken. Af en toe raakten we wel de draad van de wandeling kwijt. Gelukkig konden we het met de navigatie op de telefoon weer oppikken.

- 8 februari 2018 - Nicole Bruneel

Wij hebben de wandeling heel goed volgens het plan kunnen volgen. Het was een heel leerrijke tocht door Hasselt.

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?