Volledige reisgids kopen voor € 8,5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Architectuurwandeling Gent: Miljoenenkwartier & Stationsbuurt"

15 ervaringen

- 30 november 2023 - Stefaan Bekaert

Duidelijke gids, leuk met de verschillende mogelijkheden om te wandelen in Gent. Dank je wel.

- 11 oktober 2023 - Daniel Van Coillie

Mooie gids heel bruikbaar waarvoor dank

- 6 september 2023 - André Dheere

Ik dank jullie voor de zeer interessante info !!!

- 13 juni 2023 - Muys Wim

Het is de moeite waard om deze wandelingen in Gent te beleven,een aanrader voor de ganse familie.Je leert Gent kennen vanuit een andere hoek.Een mooie aanrader.

- 12 juni 2023 - Rose Deiteren

Zeer duidelijke uitleg

- 11 juni 2023 - Piet

Aan de hand van de duidelijke reisgids, kom je waar je moet geweest zijn, zonder er zelf uren voorbereiding in te steken. handig!

- 9 juni 2023 - Mieke verbeure

Tevreden !

- 6 juni 2023 - Jos Martens

wat een goede reisgids, daar gaan we zeker gebruik van maken !

- 6 juni 2023 - Charles Meyers

Gewoon prachtig. ik ga zeker de architectuurwandeling maken. Ik heb de brochure ook aan een gids van de Stad Gent laten zien. Heeft het doorgebladerd en zijn opmerking was: Fantastisch. Hij ging hem eerstdaags ook aanschaffen. Ik heb reeds verschillende brochures aangekocht en steeds de wandeling gedaan waar wij ter plaatse waren, zoals Deventer, Giethoorn, Saint-Valery sur Somme, Montreuil, Zwolle, enz. Nog nooit ben ik teleurgesteld geweest. Integendeel.

- 6 juni 2023 - Varno Morseld

Een goede gids die u op internet heeft geplaatst en goed hanteerbaar. Gent is echt een stad om echt verliefd op te worden. Bij deze mijn TIP om op te nemen in uw gids : De beeldengroep “De fontein der geknielden" (Pisserkes) van de beeldhouwer George Minne op het Emile Braunplein en daarbij vermelden het mooie lied "Weet je nog, Gent?" van Robert Long voor verliefde mensen verwijs dan ook naar : http://www.youtube.com/watch?v=d0gZpWpZEKo We gaan zeker in juli naar de Gentse feesten. Dat is echt een aanrader voor iedere Nederlander ( Ollander 😊)

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?