FB

Ervaringen "Kerstmarkt Monschau 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

22 ervaringen

- 21 november 2019 - Heyvaert.nicole

Zeer mooie en interessante gids

- 4 november 2019 - Jo Peeters

Gezellige, ontspannen sfeer in een mooi stadje met een typisch Duits karakter.

- 20 oktober 2019 - Petra Noben-Sins

We kijken erg uit naar de kerstmarkt.En met de stadsroute kunnen we gemakkelijk alles bekijken zonder dat we maar rondlopen en de helft missen.

- 29 mei 2019 - herman wiss

een leuke markt en gaan wij zeker dit jaar bezoeken.

- 29 mei 2019 - Herman wiss

Gaan er zeker heen dit jaar.

- 19 september 2018 - Thea Lensink

Een heerlijke gids om thuis al te lezen en dan de wandeling te doen als je daar bent. Heel veel bezienswaardigheden en een heerlijke wandeling. Ik zeg : vooral doen !!

- 28 december 2016 - Ronald Ducardus

Ik vond het een zeer goede en uitgebreide route beschrijving, we hebben er veel aan gehad,hartelijk bedankt hiervoor. Ronald

- 25 december 2015 - gerda

Een fijne dag in Monschau doorgebracht. De wandeling bracht ons langs de talrijke kerstkraampjes, oude vakmanshuisjes. Monschau leek wel uit een kerstverhaal tot leven te komen.

- 21 december 2015 - chris

Doordat we niet terplaatse kon parkeren zijn we met de shuttlebus(3€ h/t)gegaan (25') Gezellige en warme ervaring. Er zijn een heel aantal vakwerkhuizen waar je in en uit kan lopen, terwijl je ogen tekort hebt om alles te bekijken.De kraampjes (en er zijn er heel wat) maken de kerstmarkt volledig.Een gezellige bedoening alleen hoe later op de avond hoe meer(teveel) volk. Dus voor iemand die rustig wil wandelen kan dit al vanaf 11 uur.Het weer (droog en weinig wind) viel ook goed mee. We hebben ook altijd de mogelijkheid gehad om iets te verbruiken,uiteindelijk een lekker sfeertje in een voorhistorisch stadje.

- 8 december 2015 - Herman

Beste , hebben een wandeling gedaan vanuit het dorpje Rhoren naar Monschau zeer mooie wandeling van ongeveer 2 uur altijd dalen , als je dezelfde route terug gaat heb je een goed uithoudingsvermogen nodig . De andere wandeling die we hebben gedownload hebben we niet kunnen doen door regenweer. Gaan zeker nog eens terug

Kerstmarkt Monschau: 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Kerstmarkt Monschau: 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Tijdens de kerstweekends is er een gezellige kerstmarkt in Monschau. Je verblijft in een zeer centraal gelegen hotel, aan de rand van de voetgangerszone. Inclusief ontbijtbuffet en 1x diner in buffetvorm.

Gratis stadswandeling kerstmarkt Monschau downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?