FB

Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: belfort, kathedraal, musea ..."

439 ervaringen

- 15 april 2019 - Grauwels Karin

Het was de 1e maal dat we reisroutes.be gebruikt hebben en het was super. We kenden Doornik totaal niet maar met jullie wandeling hebben we een goed beeld gekregen. Zeer duidelijk, wel wat teveel geschiedenis voor ons maar die stukken kun je makkelijk overslagen. We gaan in de toekomst nog zeker jullie wandelingen/routes raadplegen. Alvast bedankt!

- 12 april 2019 - marien guy

De beschreven wandeling door Doornik was perfect. Duidelijk en goed te volgen. Het door ons gekozen en door u aangeraden hotel cathedrale was prijs kwaliteit af.

- 9 april 2019 - gard Lemeire

beste doornik is een hele mooie stad. mooie oude gebouwen, een mooie grote markt, vriendelijke mensen, we hebben al veel gefietst, het is gezellig vertoeven en struinen. we bezoeken samen met vrienden de kathedraal, we hebben dit ingepland voor het najaar. doornik straalt sfeer uit !

- 8 april 2019 - Paul De Wilde

We maakten de wandeling samen met een bevriend koppel. De beschrijving was zeer verhelderend en het parcours goed en rustig te volgen. Na aankomst in het station zijn we binnengestapt bij de nabije prachtige patisserie Quenoy om het vermaarde Clovis-gebak (voor 6 à 8 pers.) te degusteren (1/2 ter plaatse en 1/2 later in de trein huiswaarts !). Tijdens onze wandeling hebben we ook het vermelde gezellige café "Aux amis réunis" met een bezoekje vereerd. Spijtig was wel dat de Sint-Jacobskerk reeds gesloten was om 16:00 h (in maart). Misschien kunnen openingsuren van bezoekwaardige gebouwen toegevoegd worden in de beschrijving ...

- 5 april 2019 - Meulenaere Nathalie

De stadswandeling zit super in elkaar, is heel duidelijk en brengt je langs de mooiste plekjes in de stad. Een aanrader !

- 4 april 2019 - Nancy Hellemansa

Superleuke, mooie en leerrijke wandeling in deze historische stad.

- 3 april 2019 - chantal gadeyne

Een top wandelingen allemaal doen zou ik zeggen! Ik kan iedereen aanraden om in de Cleopatra te gaan eten ligt niet direct op de wandeling maar in de hoofdstraat tussen station en kathedraal dus dichtbij.

- 26 maart 2019 - Gerda

Mooie wandeling! Prettige kennismaking met een historische stad.

- 15 maart 2019 - Jacques Santy

Onze kleinkinderen hebben genoten van de stad,het museum en natuurlijk van het lekker eten in Het Belfort .En zo was onze uitstap geslaagd.Dank Doornik

- 14 maart 2019 - Christel Sterckx

We waren uiterst tevreden over de info / wandeling die we ontvangen hebben. We hebben het nog vernoemd dat dit een uitstekende manier is om de stad op je eigen tempo / volgens je eigen interesses te leren kennen. Bij deze dus : een pluim op jullie hoed en bedankt om zo vlug de gevraagde info te bezorgen

Hotel Cathedrale Doornik

Hotel Cathedrale Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Ruime parking tegenover het hotel. Restaurant met lekkere lokale gerechten. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 79.

va.79
Meer info

Gratis stadswandeling Doornik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?