Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: bezoek het belfort, kathedraal, musea ..."

715 ervaringen

- 6 juni 2023 - Linda Maesen

Het is een mooie wandeling door Doornik die je langs alle bezienswaardigheden leidt.

- 30 mei 2023 - Paul Degrande

(h)Eerlijke reisgids toegestuurd gekregen over Doornik - Tournai wat we dankbaar met onze wandelgroep zullen bezigen bij ons eerste bezoek!

- 17 mei 2023 - dirk desmet

Sterk!

- 16 april 2023 - irène verhellen

Tournai ligt dicht bij Kortrijk, kortbij dus en echt de moeite om te ontdekken.

- 5 april 2023 - Rik Schotte

Aan de hand van jullie reisgids over Doornik hebben we een leerrijke en interessante stadswandeling gemaakt. Ook daardoor hebben we de mooie gebouwen ontdekt en kunnen bewonderen. We hebben eveneens enkele musea bezocht. Kortom, door jullie documentatie hebben we een boeiend bezoek aan Doornik gehad. Bedankt.

- 24 maart 2023 - Theo dombrecht

De wandelroute stak goed en duidelijk in mekaar… en stuurde ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Voornamelijk kerken… Doornik als stad sprak ons niet zo aan, beetje verpauperd hebben we de indruk. Veel gebouwen in verval… Weinig tot geen kans om iets te gaan eten of drinken. (Wij bezochten de stad op een weekdag, maar dus wel overdag.)

- 18 maart 2023 - Mariacourt Didier

Hebben super genoten van Doornik dank u wel voor de informatie.

- 12 maart 2023 - Rudi Ledeganck

Mooie wandeling, een aanrader

- 2 maart 2023 - Karline Vandenbroecke

Ik vond Doornik een hele leuke stad om door te wandelen. Ben ook naar de iets verder gelegen bezienswaardigheden gegaan zoals de art nouveau huizen. De Pont des trois trous wordt in april weer feestelijk heropend, dat is mooi binnenkomen als je op de fiets Doornik binnenfietst.

- 22 februari 2023 - Marleen Vannieuwenhuyze

De stadswandeling met beschrijving en kaart is een absolute aanrader: een duidelijke beschrijving, wandeling niet te lang en niet te kort, gemakkelijk te volgen, en alle belangrijke items heb je gezien met een interessant woordje uitleg. We waren er heel tevreden over.

Hotel d'Alcantara Doornik

Hotel d'Alcantara Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Hôtel d'Alcantara bevindt zich op 250 meter van de Grote Markt. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 99.

va.99
Meer info

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?