FB

Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: belfort, kathedraal, musea ..."

425 ervaringen

- 16 januari 2019 - Lut DESCHAMPS

Prima wandeling ! We kregen een volledig beeld van de stad Doornik.

- 13 januari 2019 - Kris Heylen

fijne wandeling met veel extra uitleg, goede wegbeschrijving en duidelijk plan. we hebben genoten van Doornik, met o.a. een lekker gebakje bij bakkerij Quenoy.

- 5 januari 2019 - Lieve Cognie

Boeiende en heldere beschrijving. Hierdoor heb ik nu de reflex als we ergens willen wandelen om even te kijken op reisroutes of er geen wandeling beschikbaar is.

- 2 januari 2019 - Mia Verschuere

Veel aanvullende info gekregen; zou handiger zijn als routebeschrijvingen info niet door elkaar worden vermeld. De vermelde extra's zouden dan ook beter naar voor komen.

- 15 december 2018 - D.J. Bakker

handige, makkelijke en overzichtelijke stadswandeling. Prettig bij een 2daags verblijf, niets meer zelf uitzoeken en je mist ook niets van de bezienswaardigheden.

- 14 december 2018 - Monique Buysse

Ondanks de winterse kou hadden wij een heerlijke tijd in Doornik. Als start de 2 filmen over de stad en de bouw van de kathedraal. Super tof gebracht en een echte aanrader voor de start. De reisroute hebben we gedeeltelijk gedaan met af en toe een pauze met een heerlijk bierke van de streek en we namen ook mee naar huis het gebak Clovis dat heel lekker is. Wa

- 14 december 2018 - Michel

Mooie wandeling van station tot station met mooi centrum en straten waar je anders niet komt, ik download regelmatig een wandeling als ik een stad bezoek, goede ervaring mee. Anders loop je toch maar doelloos rond. Een aanrader.

- 12 december 2018 - william coppen

Mooie stad aan het water ( Schelde ) met unieke, naturelle, sfeervolle kerst/winter spots.

- 3 december 2018 - Baert marc

Het was een zeer goede uitleg, hebben nergens problemen gehad. Het was een mooie stad,prima

- 30 november 2018 - Poelvoorde-De Smet Katrien

Wij wonen aan de Kust, maar onze kleinzoon woont met zijn ouders in Doornik. Wij hebben een tijd geleden Mons verkend en Doornik komt later aan de beurt. Ik weet dat het OK zal zijn.

Hotel Cathedrale Doornik

Hotel Cathedrale Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Ruime parking tegenover het hotel. Restaurant met lekkere lokale gerechten. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 79.

va.79
Meer info

Gratis stadswandeling Doornik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?