FB

Ervaringen "Bonn: wandelroute langs musea en door parken"

102 ervaringen

- 31 oktober 2019 - Peter Krijnen

Beste Geert, We hebben genoten van ons verblijf in Bonn, mede dankzij uw bijzonder nuttige informatie en kaartjes over deze levendige universiteitsstad en zijn musea. Dit gaf alles een plusfactor. Dank u daarvoor! Met vriendelijke groet, Gemma van Antwerpen en Peter Krijnen

- 31 oktober 2019 - Gemma van Antwerpen

Prima wandelgids door leuke, levendige stad. Aanrader: Altes Friedhof vanaf de binnenstad gied lopend bereikbaar. Prachtig oud kerkhof met mooie sfeer, veel bomen en groen, oude graven waaronder het graf van de moeder van Beethoven, en Robert Schumann. Aanrader, doen !

- 31 oktober 2019 - Gemma van Antwerpen

Bonn heeft een prachtig moderne kunst museum, vier kilometer van het centrum. Wandelen op het mooie wandelpad langs de Rijn naar dit museum is erg leuk en goed te doen. Eventueel terug met de metro maar terug wandelen kan natuurlijk ook. In het museum is een goede, lekkere lunchgelegenheid.

- 29 oktober 2019 - Vera Van Acker

Zoals altijd heel tevreden!

- 19 juni 2019 - Tamara

Eerste keer dat we op deze site kwamen en wandelroute gedownload hebben. Was super handig in een voor ons onbekende stad om deze wandelroute te gebruiken. Je maakt een mooie wandeling en ziet veel van de stad. Volgende keer zullen we er zeker weer gebruik van maken als we ergens naar toe gaan. Het is echt een aanrader en zullen onze ervaring ook delen met onze familie en vrienden.

- 10 juni 2019 - Derpoorter Francis

leuke gids met de belangrijkste bezienswaardigheden van Bonn

- 30 april 2019 - VANHASSEL ANJA

De wandeling was duidelijk uitgelegd en zeker een aanrader. Bonn is een zeer mooie stad.

- 20 april 2019 - nicole saerens

het plan voor de stadswandeling was heel duidelijk en deed alle bezienswaardigheden aan . De bijhorende info is relevant en interessant

- 2 april 2019 - Hillen frans

We hebben het stadsplan goed gebruikt .de beschrijving van de bezienswaardigheden was zeer interesant .

- 23 februari 2019 - Herlinda Van Acker-Clincke

Reeds enkele jaren fan! Ik ben ongeveer 5 dagen terug uit Bonn.... Nu is het geen goeie tijd om die mooie stad te bezoeken. Alles staat in de steigers en wordt gerenoveerd. dus misschien is volgend jaar echt de moeite. het nieuwe Bonn. Nietetegenstaande ik vele gebouwen niet kon bezoeken was de tento Kirchner en Macke echt de moeite. Ook het Beethovenhuis! een niet te grote stad met heel veel mogelijkheden zowel voor cultuutliefhebbers ans wandelaars als tuinierders. Magniefiekehuizen op weg naar de unief plantentuin... echt de moeite. Dus ik ga vlg. jaat terug als alles gerenoveerd is! Heel veel dank voor de perfecte uitleg en planning.

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?