FB

Ervaringen "Bonn: wandelroute langs musea en door parken"

80 ervaringen

- 3 januari 2018 - De Naeyer Frits

Mooie wandeling met hulp van het duidelijk uitgestippeld plan van het traject en de beschrijving van de bezienswaardigheden.

- 11 december 2017 - Staf Terloo

hebben de route in de hand het uitgestippeld traject afgelopen. Is een wandelweg zonder franje en met de hoogtepunten netjes tegenkomend.De kerstmarkt sloeg ons een beetje tegen maar dat zal door het weer zijn fijne dag in Bonn gehad bedankt groetjes

- 5 november 2017 - Gudi Schuur

De route en plattegrond uitgeprint en meegenomen. Heeft ons erg geholpen om de leukste dingen van Bonn op een zeer eenvoudige manier te bekijken. Plattegrondje met route werkte erg goed. Zijn alleen begonnen bij het Beethovenhuis omdat hier de parkeergarage vlakbij was. Over de brug en eerste straat direct links. Heel gemakkelijk voor een dagje Bonn.

- 19 september 2017 - Yvonne van der Haar

Heel erg leuke en goed leesbare route. In een korte tijd zie je heel veel van Bonn. Wij waren er nettijdens het Beethoven festival. Misschien goed om die periode in de gaten te houden. Niet alle gebouwen zijn dan goed zichtbaar vanwege de festiviteiten en de tijdelijke feesttenten/podia die opgebouwd worden.

- 5 september 2017 - Hervé Desmet

wandeling gedaan met de Garmin en de uitgeprinte verklaring, prachtige stad weliswaar staan verschillende in de steigers door verbouwingswerken, maar ja dat moet ook gebeuren hé, zeker de moeite waard. opgepast met die ecozone met de wagen.

- 9 augustus 2017 - Hilde Olbrechts

Wandelroute heel duidelijk en makkelijk te volgen. Plattegrond bij de wandelroute was ook handig. Heel leuk, heb er plezier aan gehad! Bedankt.

- 7 augustus 2017 - Vanwolleghem Geert

Goede uitgestippelde wandeling , die iedereen kan gebruiken bij eerste kennismaking met Bonn.

- 28 juni 2017 - Marijke geilen

Zeer uitgebreide reisgids met goed kaartmateriaal. Ik heb hem meegegeven aan aan de deelnemers aan onze excursie naar Bonn waar ze na een stadstour op eigen gelegenheid dankzij deze gids de stad konden verkennen. Dank voor jullie inzet om steeds weer prachtige reisgidsen te leveren.

- 1 mei 2017 - Bernadette Dekens

De wandelroute was heel duidelijk en afwisselend. Mooie gebouwen en veel groen. En daarbij ook veel lekkere restaurants, kortom n prima stad voor 2 dagen.

- 17 april 2017 - Van de Walle

Heel tof om te doen. Heel duidelijk ook en je ziet zowel het oude stadsgedeelte als het groene gedeelte van Bonn. Ter plaatse met de GSM de route gedownload. Je passeert langs het water heel gezellige terrasjes om es te zitten (vb. indien met kids, ook interessant)Hebben 2 dagen voordien Keulen aangedaan, maar Bonn is veel meer de moeite waard.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?