Ervaringen "Bonn: Stadswandeling met Beethoven langs historische gebouwen en parken"

139 ervaringen

- 4 mei 2024 - Monique

Leuke afwisselende wandeling die je Bonn in zijn veelzijdigheid laat zien. Je komt langs genoeg horeca om een pauze te nemen.

- 27 augustus 2023 - BJ

Top site, gaan we bij volgende trip,ook gebruiken

- 4 augustus 2023 - Walter De Prée

Bonn is leuk om rond te wandelen. Als rolstoelgebruiker kan men het Beethoven geboortehuis niet bezoeken wat jammer is. Op het infobureau wordt je vriendelijk geholpen. Men rijdt even achter de hoek waar een lift aanwezig is om naar het juiste niveau te brengen. Hier is ook een handicapten toilet aanwezig die men kan open doen met een eurosleutel. Men kan een leuke stadswandeling doen en eventueel gaan winkelen.

- 8 juli 2023 - Ton Smakman

Prima service!

- 30 mei 2023 - Van Wynsberge Johan

Zeer overzichtelijk. Geen problemen of wijzigingen ondervonden. Kwamen van Königswinter met de trein, lijn 66, naar het Hauptbahnhof. Heel vlot.

- 27 mei 2023 - Glorieux Lieven

Mooie en gezellige winkelstad

- 7 mei 2023 - Helma Oostelbos

Fijne stadswandeling goed uitgelegd! een aanrader is het museum van August Macke.

- 9 februari 2023 - Felix Maginelle

Zeer bruikbare brochure - hierdoor kan ik mijn bezoek aan Bonn - begin mei - tot in de puntjes voorbereiden, waarvoor dank. Felix Maginelle

- 12 januari 2023 - Kris Vanhoecke

Praktische gids voor een stadswandeling

- 26 december 2022 - Joke warmerdam

Rondwandeling in Bon helaas voor de helft gemaak , we zijn naar het geboortehuis van Beethoven geweest en daar veel tijd aan besteed. Het huis zat in de route ! Dus Top.

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?