FB

Ervaringen "Bonn: wandelroute langs musea en door parken"

104 ervaringen

- 25 december 2019 - Marcelis Anna

Jullie reisgids Bonn is super en heeft me geholpen met het vinden van de belangrijkste musea en andere bezienswaardigheden.

- 17 december 2019 - Peter Sas

De stadswandeling Bonn voldeed volledig aan onze verwachtingen. Bij een volgende stadswandeling zullen we zeker weer van uw route gebruik maken. Tevens zullen we familie en bekenden attent maken op uw website. Met vriendelijke groet, Peter Sas

- 31 oktober 2019 - Peter Krijnen

Beste Geert, We hebben genoten van ons verblijf in Bonn, mede dankzij uw bijzonder nuttige informatie en kaartjes over deze levendige universiteitsstad en zijn musea. Dit gaf alles een plusfactor. Dank u daarvoor! Met vriendelijke groet, Gemma van Antwerpen en Peter Krijnen

- 31 oktober 2019 - Gemma van Antwerpen

Prima wandelgids door leuke, levendige stad. Aanrader: Altes Friedhof vanaf de binnenstad gied lopend bereikbaar. Prachtig oud kerkhof met mooie sfeer, veel bomen en groen, oude graven waaronder het graf van de moeder van Beethoven, en Robert Schumann. Aanrader, doen !

- 31 oktober 2019 - Gemma van Antwerpen

Bonn heeft een prachtig moderne kunst museum, vier kilometer van het centrum. Wandelen op het mooie wandelpad langs de Rijn naar dit museum is erg leuk en goed te doen. Eventueel terug met de metro maar terug wandelen kan natuurlijk ook. In het museum is een goede, lekkere lunchgelegenheid.

- 29 oktober 2019 - Vera Van Acker

Zoals altijd heel tevreden!

- 19 juni 2019 - Tamara

Eerste keer dat we op deze site kwamen en wandelroute gedownload hebben. Was super handig in een voor ons onbekende stad om deze wandelroute te gebruiken. Je maakt een mooie wandeling en ziet veel van de stad. Volgende keer zullen we er zeker weer gebruik van maken als we ergens naar toe gaan. Het is echt een aanrader en zullen onze ervaring ook delen met onze familie en vrienden.

- 10 juni 2019 - Derpoorter Francis

leuke gids met de belangrijkste bezienswaardigheden van Bonn

- 30 april 2019 - VANHASSEL ANJA

De wandeling was duidelijk uitgelegd en zeker een aanrader. Bonn is een zeer mooie stad.

- 20 april 2019 - nicole saerens

het plan voor de stadswandeling was heel duidelijk en deed alle bezienswaardigheden aan . De bijhorende info is relevant en interessant

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?