FB

Ervaringen "Bonn: wandelroute langs musea en door parken"

104 ervaringen

- 11 december 2015 - Ronald Kalnenek

Hele goede omschrijving. Alleen even de draad kwijt geraakt richting Villa Hammerschmitt.

- 7 december 2015 - De Coninck

Deze wandeling is zeker een aanrader om Bonn te ontdekken.We hebben deze wandeling gemaakt tijdens de kesrtperiode en de kerstmarkten .Deze zijn zeker het bezoeken waard.De wandeling hebben we gedaan met de gps en geen enkele keer moeten aanpassen.Proficiat aan de mensen van deze site en doe zo verder.Franky

- 17 november 2015 - A.M

Niks toe te voegen aan de reeds geschreven beoordelingen. Inderddad een mooie,aan te raden wandeling met perfecte info.

- 17 november 2015 - Fons Daems

Weer een mooie stadswandeling kunnen maken, dank zij jullie site.

- 3 november 2015 - Nel

Prachtige dag gehad in Bonn. Hele wandeling gemaakt. Prima te volgen! Aanrader!

- 27 oktober 2015 - luc

Heel mooie wandeling. Mooie parken, prachtige gebouwen, rustgevende wandeling langs de Rijn .Ik zou de route onmiddellijk terug volgen mocht ik de reis overdoen . Dank U .

- 27 oktober 2015 - Cissy

Mooi, afwisselend en makkelijk te lopen (ook voor mijn 82-jarige moeder met rollator). Vrijwel alle bezienswaardigheden zijn in deze route opgenomen.

- 19 oktober 2015 - Annique

Prachtige wandeling en niet te zwaar of te lang (zonder Poppelsdorfer Schloss)

- 12 oktober 2015 - maarten

Leuk en gemakkelijk te volgen route. Je kwam precies langs alle hoogte punten. Tip als je tijd over hebt. Rij met de auto langs Rijn naar Koblenz. Prachtige route. Daar nachtje overnachten en nog prachtige stad bezoeken, ook op deze site is de stadswandeling van koblenz aan te bevelen! Als ik stad ga bezoeken, kijk ik altijd of er stadswandeling hier bekend is!

- 22 september 2015 - Lardenoije

de route als zeer positief ervaren. Niet te lang. ook door oudere personen te maken. geen klimmen en dalen. Beschrijving over de bezienswaardigheden kort en zakelijk. Fijne dag gehad in Bonn. Met dank

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?