FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

196 ervaringen

- 21 mei 2018 - delameilleure sonja

zeker binnen gaan in de soete paepe te lissewege de snoepwinkel van rudy meyns , echt een aanrader

- 16 maart 2018 - Fons

Mooi dorpje, mooie wandeling die ik van de zomer nog eens ga doen. Een aanrader!!!

- 13 maart 2018 - Devriendt

Mooie wandeling. Zal nog leuker zijn in de zomer.

- 13 maart 2018 - Frank Ruttens

Het is zalig toeven in Lissewege, dat is algemeen geweten. Maar met deze gids in de hand ligt de eerste zonnige uitstap van de lente in 't verschiet!

- 13 maart 2018 - Guido Strobbe

Gewoonweg PRACHTIG! Een gezellige en héél mooie wandeling.

- 10 januari 2018 - peeters

Eerste keer Lissewege was een zeer positieve ervaring. Zeer mooi dorp. mooie wandeling, zou nog mooier geweest in de zomer periode, komen zeker nog eens terug

- 5 oktober 2017 - Linda Lievens

Laatste weekend op zaterdag 23 september 2017 langsgeweest voor de combinatie van het culturele en culinaire en sportieve in het mooie Lissewege. Het was niet de eerste keer, maar het blijft een mooie plek om te bezoeken. Jammer maar er waren dan al heel wat werken weggehaald of ze waren bezig. Dus een laatste weekend langsgaan is te laat als je het zo bekijkt, en misschien een tip, de wandeling uitbreiden voor de bezoekers die wat meer willen stappen en dit ook meenemen als suggestie in het "tentoonstellingsboekje". Indien mogelijk deze uitgebreide wandeling ook wat meer variëren. Langs de treinroute en de vaart is tof maar eerder eentonig. Maar niettemin een topdorp!

- 25 september 2017 - tanghe-dubus

waren het weekend 16-17sept.2017 met vrienden in lissewege hebben genoten van de wandeling in het dorp waar vershillende kunstenaars tentoon stelden, alsook de wandeling langs het kanaal tot aan ter doest.een aanrader

- 16 september 2017 - Myriam

Wandeling gemaakt op 7 september, het zonnetje was van de partij. We hadden gekozen voor de lange route maar spijtig genoeg was de dijk langs de vaart afgesloten. We hebben dan even voorbij afslag naar "Ter Doest" toch nog over dijk op zijpad langs kanaal kunnen lopen. Mooie wandeling, prachtige omgeving en prachtige beelden!!!

- 3 september 2017 - Conny De Meulemeester

Voor herhaling vatbaar, zeker nog eens op een mooie nazomerdag. Het snoepwinkeltje riep jeugdherinneringen op. We maakten een fietstocht met jong en oud(er) die we zelf uitstippelden ahv de knooppunten, reden tot Wenduine en terug. Prachtige polderstreek met nog heel wat groen, gelukkig maar.

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?