FB

Ervaringen "Stadswandeling Athene: Van Akropolis tot Agora"

29 ervaringen

- 9 november 2018 - Deborah

Mooie stadswandeling met de meest voorname bezienswaardigheden. Wel hebben we deze verspreid over 3 dagen, om het wat te kunnen combineren met andere leuke spots zoals bars, restaurants, winkeltjes, leuke straatjes etc. Zeker wel een aanrader voor wie Athene niet kent, en gerichter wil de stad verkennen. We maken zeker nog gebruik van jullie site voor toekomstige citytrips!

- 2 juni 2018 - Hilde

Goede wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden. We henne ze gespreid over 2 dagen gedaan omdat we ondertussen wel wat bezocht hebben. Wat wel duidelijker zou kunnen, is de aanduiding van de bezienswaardigheden tov de wandeling. Vb archeologisch museum tov Omonia

- 28 maart 2018 - Beckers Joseph

Goed te doen. Kaart erbij is wel handig.

- 18 maart 2018 - Seigers François

Zeer goede voorbereiding en planning voor onze naderende trip in Athene. Uit ervaring weet ik dat de gidsen steeds een schat aan informatie bevatten, duidelijk en overzichtelijk zijn. Eigenlijk een must voor iedere uitstap!

- 15 maart 2018 - Ebben

Hebben genoten van de wandeling. Wel af en toe puzzelen waar heen te gaan. Maar al met al het grootste deel van de bezienswaardigheden gezien. Hartelijk dank!!

- 1 januari 2018 - Indra

Ik had de wandeling van Londen al eens gedaan dus ik wist dat het een beetje zoeken zou zijn maar in de smalle kronkelende straatjes van Athene (zonder al te veel vermelding van straatnamen) is het geen sinecure om het juiste pad te volgen. Je weet obv de foto's wel ongeveer waar je moet zijn en als je de wandeling voltooit heb je wel al een groot deel van de bezienswaardigheden gezien. Tip : de kabeltram op het einde is een beetje te duur, je kan de heuvel makkelijk opwandelen.

- 4 oktober 2017 - Monique

wij hebben de wandeling in een andere richting gedaan, omdat het ons beter uitkwam. Je ziet het belangrijkste van wat er in Athene te zien is! Ik zou 'toegankelijk voor rolwagens' weg laten, Athene is niet heel rolwagen vriendelijk.

- 19 augustus 2016 - Marc

We hebben de wandeling proberen te doen maar het was moeilijk op plan te volgen. Helaas hebben we daardoor niet alles gevonden. Ik had wel de indruk dat deze wandeling je langs verschillende belangrijke bezienswaardigheden stuurt.

- 6 mei 2016 - G. van Dijk

Helaas zijn we niet toegekomen aan de wandeling. In drie dagen met 11 personen hadden we al een zeer vol programma. Maar Athene is zeker nog een bezoek waard, dus ik heb de wandeling opgeborgen voor een volgende gelegenheid. Tip voor museumliefhebbers: vanuit de wijk Plaka liggen Acropolis, Benaki museum en museum voor Cycladische kunst op een paar wandelminuten.

- 10 februari 2016 - Sarah Rosier

Zeer handig en echt een aanrader. Wij hebben de wandeling op 2 dagen gedaan omdat we ook dingen bezocht hebben. Richtlijnen zijn goed want de straatnamen daar zijn verschrikkelijk. Piraeus is ook zeker een aanrader en handig plannetje!

Gratis stadswandeling Athene downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?