FB

Ervaringen "Turnhout stadswandeling"

164 ervaringen

- 12 september 2018 - herja

leuke wandeling langs Turnhouts bezienswaardigheden

- 9 september 2018 - Liliane Wilhelm

Het was voor ons een goede begeleiding om de monumenten te bezichtigen die we voor die dag hadden uitgezocht.

- 4 september 2018 - De Vos Paul

Zeer mooie wandeling en goed aangegeven.Hebben er van genoten.

- 29 augustus 2018 - Jelle

Prima stadswandeling. Zeer duidelijk met interessante info en weetjes

- 24 augustus 2018 - [email protected]

Weeral een mooie wandeling langs de meeste bezienswaardigheden van Turnhout. Afstand juist voldoende om je tijd te nemen alles grondig te bekijken. Ook nabijheid van station pluspunt.

- 22 augustus 2018 - Klem Soens

Ons eerste doel van ons bezoek was de Warande en de tentoonstelling van Ria Pacqué, wat een aangename verrassing was. Maar 10 jaar geleden hadden we al eens met een stadsgids een wandeling door Turnhout gedaan. Op dat moment werd een gedeelte van de Brepols site al afgebroken en waren de plannen voor de herinrichting opgemaakt. En we hadden gehoopt dat de we de resultaten al zouden zien. Helaas waren de werken nog niet volledig te zien, bovendien was het de eerste regendag in deze tropische zomer. Na de lunch zijn we maar terug de bus naar Antwerpen opgestapt maar we komen zeker en vast terug. Vriendelijke groeten, Klem

- 16 augustus 2018 - De Schuyter Caroline

Dank voor de mooie brochure. Mooie, sfeervolle stad. Bezoek aan begijnhof museum en kaarten museum gedaan en een aanrader.

- 12 augustus 2018 - ANN ROUKAERTS

Wij zijn een grote fan van website 'reisroutes.be', ook nu weer.... op zondagnamiddag is de toeristische dienst gesloten van Turnhout . En dan sta je daar 'wat nu'? Heel simpel inloggen op 'reisroutes' en checken of zij misschien een stadswandeling hebben van Turnhout . En kijk dank zij deze mooie stadswandeling hebben wij kunnen genieten van een mooie zondagnamiddag.

- 30 juli 2018 - Deiteren

Bedankt om het doorsturen van de stadswandeling. Het is een heel duidelijk plan en beschrijving.

- 29 juli 2018 - petra marcus

Wij vinden Turnhout voor een middelgrote stad verrassend levendig. De stadswandeling was leuk, je ziet alle hoogtepunten. Wij vonden het Begijnhof en het kaartenmuseum erg mooi. Wij gingen erheen omdat mijn man de internationale dansavond (Zonne) wilde meemaken. We waren verrast hoeveel we verder dat weekend konden doen. Wij komen graag een keer terug!

Gratis stadswandeling Turnhout downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?