FB

Ervaringen "Antwerpen Museumroute"

356 ervaringen

- 11 augustus 2018 - Marleen

het was een geweldige ervaring, Antwerpen bezoeken, ik zou graag nog eens terug willen. wat ook op mijn bucket lijst staat is Brussel. doordat ik een tweede kans gekregen heb om te leven, geniet ik er dubbel van, ik heb 2 donorlongen mogen ontvangen in het UZ leuven, Met heel veel dank aan mijn donor en de nabestaanden van mijn donor, dus ook Leuven staat echt wel op mijn lijstje eens te bezoeken. heerlijk het Belgische landje, echt zeer waardevol, en echt lekker eten hebben ze.

- 26 juli 2018 - Henk van de Kaa

Wij hebben de route voor een deel gelopen (het stuk waarin museum Plantijn Moretus ligt). De beschrijving wekte bij onze voorbereidingen ons enthousiasme op. Wij zijn tijdens de wandeling en het bezoek aan het museum beslist niet teleurgesteld!

- 21 juli 2018 - Vancoillie Marie Rose

Heel leuk en gemakkelijk om op deze wijze een route te kunnen bemachtigen , top .

- 9 juli 2018 - Veerle Van Reybroeck

Was weer een toffe route. Wij hebben al meerdere stadswandelingen gedaan en ze zijn allemaal goed. Net genoeg uitleg, niet te veel cijfertjes!

- 3 juli 2018 - Jony Vindevoghel

Zeer leuk en interessant. Wij wilden de route opsplitsen in centrum Antwerpen (tussen W en O laat ons zeggen). Dan bleek dat het gedownloade plannetje niet helemaal correct was en niet gedetailleerd genoeg ... jammer.

- 27 juni 2018 - Karen Wesdorp

We hebben genoten van Antwerpen en alle bezienswaardigheden. Al wandelend hebben we kennis met deze fantastische plaats kunnen maken. Hartelijk dank.

- 26 juni 2018 - De Hoon François

Zeer goede beschrijving ; het is de moeite waard.

- 16 juni 2018 - Toos Ooms-de Koning

Voor onze Vrouwenbond Lepelstraat willen we een dagje Antwerpen organiseren. Veel nuttige tips en mogelijkheden gevonden in uw gids. Binnenkort gaan we met het bestuur op eigen kosten de reis uitproberen. Geld zou heel erg goed uitkomen voor onze vereniging, we bestaan dit jaar 60 jaar en als we zouden winnen kunnen we op een extra koffie met gebak trakteren.

- 15 mei 2018 - Houben Patrick

Prima wandeling, zeer handig bij een bezoekje aan Antwerpen!

- 8 mei 2018 - Agnes Hemmer-Stamsnieder

Prachtige route, mooie gebouwen en prima beschrijving

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?