FB

Ervaringen "Antwerpen Zuid, stadswandeling langs bekende bezienswaardigheden"

432 ervaringen

- 15 mei 2019 - Bie

Zeer duidelijk en overzichtelijke gids. Handig om mee te nemen en vooral bevat de gids veel uitleg en achtergrondinformatie.

- 10 mei 2019 - Albert

Leuke goed beschreven route

- 30 april 2019 - christine ballegeer

Inderdaad, heel praktisch als je een stad wil bezoeken en duidelijk uitgelegd. Dank je wel!

- 10 april 2019 - Veerle De Cooman

De wandeling is perfect als eerste kennismaking met de stad.

- 29 maart 2019 - Bmaster

Een fijne wandeling die je langs heel wat onbekende/minder bekende plekjes/buurten van Antwerpen brengt.

- 29 maart 2019 - monique nelen

Super!!!! Een wandelroute met Reisroute. De bezienswaardigheden vermeld die nodig zijn om een leuke en boeiende stadswandeling te maken, zonder langdradig te worden. Echt een aanrader!!!!

- 28 maart 2019 - Anne-Hilde

Hij ligt klaar om mee te nemen als we naar Antwerpen gaan. Ziet er duidelijk en informatief uit. Ik heb er zin in om de wandeling te lopen!

- 28 maart 2019 - Machteld Philipsen

in de maand september gaan we met enkele vriendinnen naar Antwerpen. De stadswandeling zal dan zeker goed van pas komen. Enkele weken geleden hebben we de stadswandeling van Mechelen gedaan, het was super.

- 23 maart 2019 - Cor Claassens

Antwerpen, een stad om steeds weer te bezoeken. Een stad waar je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Een stad naar mijn hart. Voor de zoveelste keer heb ik door Antwerpen gewandeld. Winkels te kust en te keur, gezellige terrassen en steeds weer een verrassend hoekje in de stad. Deze keer heb ik de reisroute uit de citygids Antwerpen gelopen. Van station tot het Steen dan naar de Waterpoort en terug naar de Boerentoren. Daar toch maar de tram gekozen terug naar het centraal station. Een genoeglijke dag met bijzondere ervaringen.

- 18 maart 2019 - Wilfried Sommen

Wij hebben al 1 wandeling gemaakt en gaan zeker ook de andere doen. Het is heel leerrijk en goed uitgelegd.

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?