FB

Ervaringen "Antwerpen Zuid, stadswandeling langs bekende bezienswaardigheden"

366 ervaringen

- 11 februari 2019 - Mariette

Ideaal deze route! Je hoeft niet langs een informatie bureau. Zo hebben we het uiterste uit een dagje Antwerpen gehaald; en het is zelfs kosteloos!

- 10 februari 2019 - stevens frieda

we vonden de museumroute met startplaats leopold de Waalplaats de max om te doen

- 10 januari 2019 - LH

Bedankt!! Toffe route, veel leuks onderweg,mooie gebouwen, gezellige padjes, veel afwisseling en je kan onderweg ook stoppen voor een kop koffie, stap per stap leer je de stad beter kenen . Top!

- 3 december 2018 - Suzy

Een aanrader Onze vrienden van Limburg kwamen een dagje op bezoek en dan proberen we ze plaatsen te laten zien die ze niet kennen; daarom had ik de museumroute afgedrukt. Ook wij zijn dingen te weten gekomen die we nog niet wisten. Bedankt hiervoor

- 17 november 2018 - Adri

De route hebben we op een zaterdagmiddag gelopen. De eerstvolgende keer als we in Antwerpen zijn gaan we zeker ook een museum bezoeken.

- 17 november 2018 - Ilse

Eindelijk een leuke manier gevonden om ook de kinderen aan het wandelen te krijgen! Iedereen super genoten van deze gezinsuitstap!

- 17 oktober 2018 - ly

zeer goed

- 15 oktober 2018 - Maes Martine

Ik vond de route zeker geslaagd,gedaan met personen die Antwerpen niet kenden.Het is eveneens een toeristische route.Dus 2in1.e Een aanrader

- 2 oktober 2018 - DD

elke keer weer ontdekken we nieuwe dingen bij de wandelingen die Reisroutes ter beschikking stelt.

- 19 september 2018 - Karin

De route ondersteunde het verkennen. De bezienswaardgheden werden goed meegenomen op de route en interessant toegelicht.

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?