FB

Ervaringen "Stadswandeling Malaga centrum in één dag (reisgids, route + kaart)"

27 ervaringen

- 10 april 2019 - Helena Janssens

De wandelroutes waren niet heel duidelijk, niet eenvoudig om ze te volgen. We hebben nochtans heel veel ervaring met stadswandelingen.

- 3 april 2019 - marina biesemans

zeer volledige gids ivm de bezienswaardigheden/stadswandeling. Proficiat. ter plekke ook gebruik gemaakt van het openbaar vervoer : directe bus van vlieghaven nr city, Renfe nr Fuengirola,bus nr Nerja,... . Dit alles zeer gebruiksvriendelijk en aan democratische prijzen. Ook de eetmogelijkheden zijn uitnodigend, hygiënisch en zeer goedkoop zelfs in Malaga city. Zeer mooie hotels met rooftops en veel blauw op straat (echt veiligheidsgevoel). Gebruik in stad van elektrische steps werkt goed.

- 15 maart 2019 - mahieu filip

goede duidelijke stadswandeling, ook de routekaart was goed

- 12 maart 2019 - Hedwig Geentjens

De gids door Malaga heeft me heel goed geholpen om alle belangrijke bezienswaardigheden te bezoeken.

- 7 maart 2019 - sinnesael johan

stadswandeling in Malaga gedaan, altijd de moeite om jullie gids mee te nemen, goede wegbeschrijving en mooi gedocumenteerd. Super.

- 26 februari 2019 - Rita Vaneeckhoutte

Het was een mooie route. Zo heb je de meest bezienswaardige punten gezien. Anders zou het een zoekwerk zijn om die allemaal te vinden. Doe zo verder.

- 28 januari 2019 - Smeets Diane

Geweldig goed deze routes !! Heel overzichtelijk en je komt op plaatsen waar je anders nooit komt. Als we op city trip gaan kijk ik altijd of er zo een route van reisroutes te vinden is

- 19 december 2018 - liliane Bettens

De stadswandeling kan ik pas in april uitproberen, maar het lijkt mij een duidelijk plan en goed omschreven qua tijdsduur, aantal km, bezienswaardigheden. Leuk

- 5 december 2018 - Brigitte

Beste, Ik heb eerder al gebruik gemaakt van jullie diensten (Sevilla, Berlijn en ook plekjes dichtbij), dit met een groot succes. Voor de commentaren van de stadswandeling Malaga zullen jullie nog even moeten wachten. We zijn net terug van Cordoba en ook hier heb ik door jullie toedoen mooie plekjes bezocht. Ik probeer mijn vakanties altijd mooi uit te stippelen vandaar dat ik altijd op tijd begin met mijn voorbereiding. Ik laat jullie zeker weten hoe de wandeling was. Met vriendelijke groeten, Brigitte

- 16 november 2018 - Sara Davidson

Een handige gids met duidelijke routebeschrijving bij. Hij brengt je langs alle leuke plaatsjes van Malaga en geeft je net genoeg info om er een interessante en leuke dag van te maken!

Malaga 4 dagen hotel 4* incl. vlucht

Malaga 4 dagen hotel 4* incl. vlucht

4-daagse Malaga in het 4* designhotel Mariposa, op 10 min. wandelen van het centrum. Inclusief vlucht h/t Brussel-Malaga en ontbijtbuffet.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?