FB

Ervaringen "Stadswandeling Amsterdam, langs alle must-see bezienswaardigheden"

547 ervaringen

- 21 mei 2019 - Sarah Wybouw

Heel veel bruikbare informatie. Wanneer ik een citytrip plan, neem ik altijd een kijkje op de website en vind er steeds leuke stadswandelingen. Top!

- 12 mei 2019 - Gemma De Beule

Met 4 vriendinnen hebben we de uitgeprinte stadswandeling gevolgd. Alle bezienswaardigheden en wegen waren goed aangeduid. Ook de informatie over de historische gebouwen en grachten was boeiend. Madame Tussauds was de moeite waard om aan te schuiven. Het begijnhof de moeite waard om te zien. De rosse buurt kwam uitgebreid aan bod, maar lag ons minder. We werden door smalle steegjes geleid die we zelf nooit zouden ontdekt hebben. Het was een boeiende wandeling die ons veel plezier heeft bezorgd.

- 7 mei 2019 - Luc

Seer Moore wandering.

- 4 mei 2019 - Debruyne Jacques

Zeer handig om vóór het vertrek al een selectie te maken van de bezienswaardigheden die men wil bezoeken, qua ligging en interesse. Ook ter plaatse een aanrader.

- 23 april 2019 - Els Roels

leuke gids, die zeer duidelijk is. Een aanrader

- 7 april 2019 - Yvonne

Heel goed om mee te starten om Amsterdam te ontdekken. We hebben al de mooie dingen kunnen zien dankzij de gids.

- 1 april 2019 - Paula Van Deun

Een interessante manier om verschillende facetten van de stad te ontdekken.

- 1 april 2019 - luc Francois

Heerlijke wandeling langs de hoogtepunten van Amsterdam. Rustig kuieren op een woensdag in maart voordat de stad overspoeld wordt met de vele toeristen!

- 26 maart 2019 - PetraR

Wandeling was zoals gewoonlijk weer top. Prima qua afstand en bezienswaardigheden met leuke beknopte weetjes. Wandeling gedaan met 12 vrouwen die geen uitgebreide uitleg nodig hadden. Tijd gehad om tussendoor wat te eten en te drinken, ook een boottocht ertussen geschoven.

- 18 maart 2019 - JanenJanke

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van deze stadswandeling door een op zich wel bij ons bekend stukje Amsterdam. Leuk om zo meer te weten te komen over de straatjes, de panden en de bezienswaardigheden. Zo liepen we er niet aan voorbij maar ook naar binnen en hebben meteen maar een museumjaarkaart aangeschaft :).

Amsterdam 3 dagen alle promoties incl. ontbijtbuffet

Amsterdam 3 dagen alle promoties incl. ontbijtbuffet

Promoties van 3 dagen Amsterdam inclusief ontbijtbuffet, hotels 3* en 4*, er is mogelijkheid om de Thalys als extra bij te boeken. Ook excursies en tickets kunnen in één proces extra gereserveerd worden.

Gratis stadswandeling Amsterdam downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?