FB

Ervaringen "Stadswandeling Amsterdam, langs de must-see bezienswaardigheden"

504 ervaringen

- 9 augustus 2018 - Hedwige Lamotte

Prima stadsgids. Interessante wandeling met beknopte uitleg.

- 6 augustus 2018 - Katheleen deruyck

Heel bruikbaar, duidelijk!

- 28 juli 2018 - Arys

Deze wandeling is zeker een aanrader. We zijn een dagje naar Amsterdam geweest en hebben zeker de voornaamste bezienswaardigheden gezien met deze wandeling. We hadden zelfs nog tijd voor een boottocht op de grachten.

- 25 juli 2018 - André Willems

Leuke wandeling. Wij hadden op voorhand een plaatsje gereserveerd in parkeergarage op paar honderd meter van station voor slechts 12.5€ voor ganse dag : aanrader !! Op nauwelijks 2 uur tijd waren vanuit de kempen geparkeerd in hartje Amsterdam.

- 16 juli 2018 - Lydia

Amsterdam is altijd al een plek geweest om naartoe te gaan. Nu we in Nederland waren op zo'n 30 km van Amsterdam zijn we er naartoe gefietst tot aan het centraal station waar de wandeling begon. Naast het centraal station is er een overdekte, zeg maar garage, parkeerstalling voor de fietsen. Je kan je fiets er veilig wegzetten voor maar €1,30 per dag. De wandeling is echt de moeite, in het hart van Amsterdam. Best trek je er toch een hele dag voor uit wij hadden te weinig te tijd om ze volledig af te maken want we moesten ook nog terug met de fiets, en dat was geen lachertje tussen die honderden Amsterdamse fietsers.

- 16 juli 2018 - [email protected]

Mooie route met mooie bezienswaardigheden.

- 13 juli 2018 - ls-geenen

Wij hebben genoten van de uitgebreide beschrijving van de wandeling in Amsterdam. Zijn zeker langs de belangrijkste en meest bezienswaardige monumenten van de stad. Heel prettige ervaring.

- 21 juni 2018 - Guido De Smedt

Ik kocht onlangs de gids Amsterdam. Ik ben er zeer tevreden over dat ik er nog twee bijkoop namelijk Gelderland en Zeeland. Samen met vrienden zullen we ze nog veel gebruiken.

- 16 juni 2018 - Jeannette

Dankzij jullie stadswandelingroute in Amsterdam was ik onlangs de perfecte tourguide toen ik daar met vrienden uit het buitenland was. Dankjewel; punten gescored en een super dag gehad :)

- 3 juni 2018 - Liliane

De wandeling is prima. Er valt niets op aan te merken. Heel duidelijk ivm de te volgen weg en we kwamen langs interessante plekjes. Een topper.

Koop je tickets Amsterdam vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Amsterdam vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.12,5
Boek nu

Gratis stadswandeling Amsterdam downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?