Ervaringen "Stadswandeling Amsterdam, langs alle must-see bezienswaardigheden"

667 ervaringen

- 20 februari 2024 - Christelle Vandenberge

Prima stadswandeling waarbij je de voornaamste bezienswaardigheden tegenkomt. Zeer goed uitgelegd met ruim voldoende info over de bezienswaardigheden. Het was een zeer aangename en leerrijke wandeling!

- 7 januari 2024 - Sandy Braem

Grote fan van reisroutes. Easy om Amsterdam te verkennen. We waren nu met onze oudjes op stap, hebben zo grotendeels de wandeling kunnen doen. Algemene opmerking ivm de gidsen: soms zou het handiger zijn als de straten in de tekst meer vernoemd worden: als je onderweg op stap bent dien je soms wat te zoeken over welke straat het gaat of hoe je verder moet. Herhaling mag best. Maar dit neemt niets weg dat de gidsen zeer nuttig zijn!

- 19 oktober 2023 - Marjo

Mooie wandelroute door Amsterdam, dank!

- 14 oktober 2023 - walter de rop

ik vind het een zeer interessante reisgids met een aantal bezienswaardigheden waar ik zelf niet zou bijgekomen zijn.

- 13 oktober 2023 - Maribel Meijer

Alles goed. Mooi gids. Dankk jullie wel.

- 2 september 2023 - Gerhard Bruining

Ik heb vrienden door Amsterdam geloodst m.b.v. De wandelgids van Geert. Geweldig om deze gids te gebruiken: overzichtelijk, informatief, duidelijk en het geeft je de mogelijkheid om naar eigen wensen aan te passen.

- 25 augustus 2023 - Tony custers

Duidelijke basisgids

- 20 augustus 2023 - roland van aerde

Amsterdam was geweldig- boottocht zeker een aanrader

- 18 augustus 2023 - Carine Vanhout

Tof stadsplan om op één daguitstap voornaamste gebouwen te verkennen. Ook een boottochtje is de moeite waard. Jammer dat Amsterdam een ietwat vuile stad is, maar desondanks toch een leuk uitstapje. Ook het feit dat er zoveel verschillende culturen aanwezig zijn, maakt het boeiend. Fijn om te zien hoe mensen zo goed met elkaar kunnen samenleven. Een uitstap die ik in september nogmaals met mijn zus zal maken, het is de moeite waard, temeer dankzij jullie fijne brochure met mooie foto's en de bijhorende uitleg. Ben al lang fan van jullie in binnen- en buitenland stadswandelingen, zeker als je ergens voor de eerste maal toekomt. lieve groeten, Carine

- 30 juli 2023 - Yolanda

prachtige wandeling en heel duidelijk te volgen. een hele fijne dag gehad!

Gratis stadswandeling Amsterdam downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?