FB

Ervaringen "Kerstmarkt Aken 2018 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

68 ervaringen

- 19 december 2018 - [email protected]

De stadswandeling is heel duidelijk en brengt je langs mooie plekjes waar je anders normaal gezien niet komt. Veel bijkomende info over bezienswaardigheden maakt het plaatje compleet. Zal in de toekomst bij andere stadsbezoeken zeker ook de website van reisroutes raadplegen. Zeker aan te bevelen.

- 18 december 2018 - Tiny Rietjens

De Kerstmarkt in Aken bezocht op 12 december, gelukkig een windstille en droge dag. Héél veel kraampjes met ambachtelijke spullen, natuurlijk ook véél eetkraampjes. Om de wandeling exact te wandelen zoals de omschrijving moet je veel draaien en keren want het klopt dat straatnamen daar dikwijls ontbreken. Maar met hulp van de plattegrond en eventueel de smartphone lukt het natuurlijk wel, het is trouwens géén straf om even 'dubbel' te wandelen. Onze parking was de Berndplatz, gemakkelijk te bereiken en op wandelafstand van het Kerst gebeuren. De Kerstmarkt in Aken is een aanrader en de beschrijving kan trouwens óók nog dienen voor een volgende Kerstmarkt of zelfs voor een 'zomers' bezoek.

- 18 december 2018 - Jerry van Rekom

Mooie wandeling langs de belangrijkste historische plekken van Aken. Tijdens de wandeling loop je dwars door de verschillende kerstmarkten (je kunt ze natuurlijk ook ontwijken) en dat geeft extra sfeer. Stap ook eens een museum in (Schatkamer is een aanrader) en natuurlijk mag een kijkje in de Dom niet ontbreken. Korte wandeling, dus goed te doen.

- 16 december 2018 - Anita Calluy

Jullie tips waren zeer bruikbaar. Niet enkel Kerstmarkt bezocht maar de volledige uitgestippelde wandelroute met bezienswaardigheden en musea gedaan. Zo kreeg mijn daguitstap een extra historische -culturele waarde.

- 16 december 2018 - M.G. Paternotte

Fijne wandeling met veel bezienswaardigheden, door de enorme drukte en slechte weer hebben we niet alles kunnen doen, een volgende keer (zonder kerstmarkt) gaan we deze route zeker nog eens doen.

- 13 december 2018 - jan en janny

Altijd weer een zekere basis om een stad te ontdekken.

- 13 december 2018 - De Waegemaeker

Kleine maar mooie kerstmarkt,zeker en vast de Lindt chocolade winkel eens binnen gaan voor de kerstfeesten .

- 12 december 2018 - Nans

Het was heel leuk bij de kerstmarkt in Aken. En jullie reisgids heeft ons goed geholpen om de weg te vinden. We zijn naar een p+r gegaan en met de bus naar de stad. Dat stond goed beschreven in de gids dus daar waren we heel blij mee. Hartelijk bedankt.

- 11 december 2018 - E. Stijnen

In alle opzichten perfect!!

- 10 december 2018 - Lioba van Eeken

Leuk dat ik deze kon downloaden, had nog wel wat extra hulp nodig om een printbaar bestand te ontvangen maar na een extra info-mail gelukt! Nu de print door gelezen en blij met veel leuke info. Wij gaan er binnenkort echt van genieten. Alvast bedankt en bij een volgende trip ga ik weer op zoek. Thnx!

 

Gratis stadswandeling Aken downloaden

Download Aken stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?