FB

Ervaringen "Kerstmarkt Aken 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

81 ervaringen

- 19 februari 2019 - Bert

Wij hebben goed gebruikt gemaakt van de routebeschrijving van Aken. Hoewel wij vaak in Aken komen, voornamelijk om te winkelen, zijn we nu op plekken gekomen waar we anders niet zouden komen. Bijvoorbeeld de Dom. Wat geweldig mooi is deze om te bezichtigen.

- 28 januari 2019 - mamiss

Zeer gezellige stad, musea die de moeite zijn om te bezoeken, het stadhuis niet vergeten... Met de stadswandeling is echt het voornaamste te zien. Aan te bevelen. Daarnaast ook winkelstad...

- 27 januari 2019 - Regina Van Impe

Prima stadsbezoek-route! Veelzijdig en goede commentaar. Ik zou "Kerstmarkt" weglaten, want andere lezers zouden zo een prima gids voor een bezoek van Aken compleet kunnen missen (heeft niets met kerstmarkt meer te maken :-)

- 3 januari 2019 - Bart Belaen

Een volledige weergave met interessante tips voor het toekomen en parkeren buiten de stad. Route zelf ook leuke plekjes om te ontdekken.

- 3 januari 2019 - Nathalie

Wat een leuke route! Alles zeer duidelijk beschreven. Hebben zo alle markten gezien en niets gemist.

- 1 januari 2019 - marc

Zeer goede reisgids, klaar en duidelijke beschrijving. Aanrader.

- 30 december 2018 - luc vandegaer

Zeer leuke kerstmarkt, goed combineerbaar met de stadswandeling en shoppen. Supermooi stadhuis. Tip: nr van de kraampjes op kraampjes aanbrengen, kan je je beter oriënteren als je grondplannetje van kerstmarkt bij hebt.

- 28 december 2018 - R.L.H.Vos

We hebben al vele binnen- en buitenlandse kerstmarkten bezocht maar deze Kerstmarkt was zeker één van de leukste, niet te groot maar heel gezellig. Door gebruik te maken van een P&R-gelegenheid hadden we geen problemen met het parkeren van de auto. We komen zeker nog eens terug om de stad zelf verder te verkennen! Een voorspoedig 2019, Rob.

- 25 december 2018 - Yvon

Fantastisch.

- 25 december 2018 - Michel Vanhoyland

Mooie stadswandeling in een historisch kader waar een bezoek aan de Dom zeker niet mag ontbreken. Bovendien zeer aangename winkelstad en een kerstmarkt die een grote gemoedelijkheid uitstraalt. Meer dan een bezoekje waard...

Gratis stadswandeling Aken downloaden

Download Aken stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?