FB

Ervaringen "Eerste Wereldoorlog: autoroute rond Ieper in het teken van WOI"

212 ervaringen

- 11 december 2018 - jan wilmaerts

gemakkelijk en duidelijk dik in orde

- 21 november 2018 - Annemie Tempels

We hebben enorm genoten van de autoroute rond Ieper in het teken van WO1. De informatie is heel handig , zodat er weinig voorbereiding aan te pas komt. We gaan deze route nog wel eens doen!

- 18 november 2018 - Johan

Waren afgelopen augustus aantal dagen in Ieper. Wat we gemist hebben was dergelijke route. In komend voorjaar wederom naar Ieper en gaan we deze route tot in de details gebruiken..., Ziet er zeer goed uit.

- 9 november 2018 - Theresa Van Dyck

Ondanks het slechte weder hadden we dank zij jullie advies een fijne dag

- 6 november 2018 - Rudy Decuyper

We hebben genoten van ons weekendje Ieper dank zij de informatie van 'Reisroutes'. Duidelijke en juiste informatie zijn belangrijk voor de voorbereiding en een geslaagde reis. Dank u.

- 24 oktober 2018 - Marc Van Brusselen

Zeer interessante tips, leerrijke bezoeken en stof tot nadenken..... ook nog Duits kerkhof bezocht en loopgravensite in Ieper in het Industriepark.

- 15 oktober 2018 - Piet Koppejan

Hele mooie trip, dankzij goede tips.

- 2 oktober 2018 - Toine Wissel

Dank zij de goede informatie over Ieper en de Westhoek hebben wij een fantastisch weekend gehad. De info is goed gedocumenteerd, waarin veel bezienswaardigheden in verwerkt.

- 1 oktober 2018 - Anna

We hebben genoten van de uitleg en tips over de bezienswaardigheden, onze dank. Doe eventuel bij iedere bezienswaardigheden de cöordinaten of de straatnaam benoemen. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker weer graag gebruik maken van deze website!

- 10 september 2018 - Alain

Prima basis om een WOI daguitstap te plannen. Wij hebben het wat aangepast in functie van onze Canadese bezoekers (Hill 62 en the Brooding Soldier) maar al een idee hebben van een toer maakte het zeker makkelijker

Autoroute Ieper in teken van WOI downloaden

Download autoroute Ieper

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?