FB

Ervaringen "Baai van de Somme, uitgestippelde autoroute: Kust + natuurparken"

127 ervaringen

- 4 september 2019 - Freddy

Prachtige streek, zeker le Crotoy en St Valery bezoeken. Reisgids is duidelijk en compleet, zeker wat betreft aanbeveling van bepaalde parkings en bezienswaardigheden.

- 27 augustus 2019 - Michel Van Droogenbroek

De keistranden van Cayeux s/Mer tot in Letrépot zijn prachtig met de krijtrotsen van Ault/Onival

- 14 augustus 2019 - Guido Van Mulders

Heel interessante reisgids, wel moeilijk te downloaden, heb jullie opgebeld, nadien geen probleem. Hartelijk dank nogmaals, Guido Van Mulders

- 1 augustus 2019 - dupont Kris

Fijne reisgids ! Wat meer tips i.v.m. stranden of wandelingen zouden een meerwaarde kunnen betekenen.

- 27 juli 2019 - Axel

Een fijne trip, de moeite waard, zeker als men interesse heeft in WO 1 komt men bijzondere plaatsen.

- 11 juli 2019 - Rosa De Neve

Wij verbleven 3 dagen in Saint-Valérie-sur -Somme en hebben handig gebruik gemaakt van de reisgids en autoroute. Dankzij de vele tips hebben wij de mooiste plaatsjes ontdekt. Dit gaf zeker een meerwaarde aan onze vakantie.

- 16 juni 2019 - Verschoren Leo

Zeer mooie streek,rustig en veel wandelmogelijkheden,zeker niet te missen een ritje met het treintje van Valery sur somme naar Le Crotoy.Veel restaurants met gastronomisch aanbod.

- 30 mei 2019 - Nicole

Het is een bijzondere leidraad voor het samenstellen van onze trip (eerste ervaring) naar de Baai van de Somme. Er zijn nog tal van attractieve tips … we moeten zeker terug!

- 17 april 2019 - Mathieu de Meyer

De eerste keer dat we gebruik maakten van reisroutes.be maar het bleek heel nuttig. Dankzij de uitgestippelde wandeling van Saint-Valèry-sur-Somme hebben we de mooiste hoekjes van de stad kunnen zien, en ook in de streek wat miner toeristische plekjes ontdekt.

- 26 februari 2019 - Ronny Van Bael

Aangename hulp bij het uitstippelen van de vakantie!

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers en rustzoekers. De gezellige sfeer en de lekkere keuken zijn hier de voornaamste troeven. Verblijf inclusief half pension.

Gratis rondreis Baai van de Somme downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?