FB

Ervaringen "Baai van de Somme, uitgestippelde autoroute: Kust + natuurparken"

120 ervaringen

- 30 mei 2019 - Nicole

Het is een bijzondere leidraad voor het samenstellen van onze trip (eerste ervaring) naar de Baai van de Somme. Er zijn nog tal van attractieve tips … we moeten zeker terug!

- 17 april 2019 - Mathieu de Meyer

De eerste keer dat we gebruik maakten van reisroutes.be maar het bleek heel nuttig. Dankzij de uitgestippelde wandeling van Saint-Valèry-sur-Somme hebben we de mooiste hoekjes van de stad kunnen zien, en ook in de streek wat miner toeristische plekjes ontdekt.

- 26 februari 2019 - Ronny Van Bael

Aangename hulp bij het uitstippelen van de vakantie!

- 26 november 2018 - Veelaert

Het ziet er schitterend uit. Nu nog tijdstip bepalen om het te doen!!

- 10 november 2018 - Jan Opgenhaffen

Fijne gids met veel info die verder helpen om de streek te ontdekken.

- 5 november 2018 - ronny smessaert

heel goed

- 31 oktober 2018 - Ludo

bevat goeie info om de regio te verkennen. Wij zullen zeker nog eens terug gaan, om de streek verder te verkennen

- 22 oktober 2018 - Fred Blans

We hebben een van de fietsroutes gekozen (L'Avocette). De route was prima aangegeven en ook de keuze van de route (Le Crotoy-Rue-Le Crotoy) was uitstekend gekozen: afwisseling tussen bos, weidelandschap en duingebeid.

- 21 oktober 2018 - H. Roes

zeer duidelijk, overzichtelijk en bruikbaar

- 11 oktober 2018 - Hans de Roos

Door deze duidelijke uitgestippelde autoroute en informatie helemaal zin gekregen om de Baai van de Somme te gaan ontdekken!

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers en rustzoekers. De gezellige sfeer en de lekkere keuken zijn hier de voornaamste troeven. Verblijf inclusief half pension.

Gratis rondreis Baai van de Somme downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?