FB

Ervaringen "Friesland: autoroute langs IJsselmeer"

47 ervaringen

- 31 mei 2018 - bellens danny

de route is makkelijk aan te passen aan eigen behoeften

- 17 mei 2018 - bellens danny

heb er een fantastische hulp in gevonden voor de voorbereiding van mijn reis naar friesland eind mei. hartelijk dank hiervoor.

- 8 april 2018 - Annik

Mooie documentatie! Bedankt Als je dan toch daar bent, mss ook Leeuwarden meepikken, Europees hoofdstad 2018!! Kleine aanpassing, In Sneek kan je heel makkelijk parkeren (€2/dag) net buiten het centrum, 5' te voet.

- 22 maart 2018 - dirk levrau

zijn er in 2017 geweest maar kijken er naar uit om terug te gaan. bedankt voor de vele nuttige tips.

- 21 maart 2018 - Goffings Tony

zeer uitgebreid en mooi gedocumenteerd. Friesland is inderdaad mooi, en het eten lekker. Wij gaan zeker nog eens terug in de zomer.

- 21 maart 2018 - Annik Rathé

Ben interessante leidraad bij het plannen van de trip naar Friesland. Super om deze gratis te kunnen gebruiken!! Bedankt!!!!!

- 5 augustus 2017 - Roel V.

Prima, zoals gewoonlijk!

- 30 mei 2017 - Linda Van Acker-Clincke

Olalala... via de afsluitdijk naar Ameland... zorgeloos genieten... alles verloopt als een fluitje van een cent. Prachtige organisatie! Het Waddeneiland Ameland: "een aanrader" Via Workum naar Hindelopen... moet je doen... lekker kijken en opladen aan het Ijsselmeer. Een belevenis!

- 11 mei 2017 - Els

Wij gaan deze zomer en we zullen deze info zeker. gebruiken!

- 3 april 2017 - Gijs

De route niet gevolgd maar wel de info gebruikt hierdoor op (leuke) plaatsen gekomen waar we anders voorbij gereden waren.

Veluwe en Friesland 5 dagen met 2x diner

Veluwe en Friesland 5 dagen met 2x diner

Je verblijft eerst 2 nachten in het noorden van de Veluwe (regio Apeldoorn), hotel 3* en vervolgens langs de kust van Friesland, hotel 4* aan het IJsselmeer. Inclusief 4x ontbijtbuffet, 1x 5-gangendiner en 1x 3-gangendiner.

Beach Hotel de Vigilante ****

Friesland 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Het Beach Hotel de Vigilante **** heeft 55 nieuwe kamers en 31 gerenoveerde kamers. Het hotel verhuurt ook fietsen. Wie zijn surfmateriaal bijheeft kan dit opbergen in het hotel.

va.79
Boek nu

Gratis rondreis Friesland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?