FB

Ervaringen "Roadtrip Andalusië: langs het Alhambra en Caminito del Rey + kaart"

- 23 mei 2018 - Marjon

Zijn nog met de voorbereiding van onze camperreis bezig maar gaan er van uit dat dit duidelijke boekwerk ons daar zeer zeker bij gaat helpen.

- 13 januari 2016 - Rita

Cultuur snuiven in eeuwenoude steden, de charme ervaren van de buitengewoon pittoreske witte dorpen, al je zintuigen laten overweldigen door wonderlijke landschappen, je culinair laten verrassen door lokale specialiteiten? En dat op eigen tempo?! Doén, deze rondrit!

- 11 januari 2016 - thys

Misschien interessant voor mensen die ofwel de cultuursteden in Andalusië reeds gezien hebben ofwel die cultuursteden er nog kunnen bijnemen. Maar Sevilla, Cordoba en Cádiz zijn zeer de moeite om te gaan bekijken. Dan heb je natuurlijk minstens een week extra nodig.

- 10 januari 2016 - freddy seynaeve

Naar Andalusië? Natuurlijk doe je Alhambra in Granada en Mezquita in Cordoba, maar...daarnaast met Reisroutes-reisgids nog véél meer. Echt, de moeite waard ! En wat voor een moeite ? Helemaal géén moeite ! Alles netjes bij elkaar voor een geweldige reis.

- 23 januari 2015 - T. de Lange

Schitterende route langs de witte dorpjes

- 11 juni 2014 - Pierre

Prachtige route, waarbij o.a. overnacht wordt bij twee heel goede B&B van Belgische eigenaren: Marc en Maddy nabij Montefrio. Luc en Maria nabij Ronda.

- 19 februari 2014 - john

Het ziet er goed uit en wordt zeker gereden in juni.

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 599

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.599
Ontdek ze nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?