Ervaringen "Roadtrip Andalusië: langs het Alhambra en Caminito del Rey + kaart"

- 6 februari 2019 - René de Veer

Ik heb verschillende reisgidsen Andalusië, maar deze is verrassend actueel en origineel.

- 23 mei 2018 - Marjon

Zijn nog met de voorbereiding van onze camperreis bezig maar gaan er van uit dat dit duidelijke boekwerk ons daar zeer zeker bij gaat helpen.

- 13 januari 2016 - Rita

Cultuur snuiven in eeuwenoude steden, de charme ervaren van de buitengewoon pittoreske witte dorpen, al je zintuigen laten overweldigen door wonderlijke landschappen, je culinair laten verrassen door lokale specialiteiten? En dat op eigen tempo?! Doén, deze rondrit!

- 11 januari 2016 - thys

Misschien interessant voor mensen die ofwel de cultuursteden in Andalusië reeds gezien hebben ofwel die cultuursteden er nog kunnen bijnemen. Maar Sevilla, Cordoba en Cádiz zijn zeer de moeite om te gaan bekijken. Dan heb je natuurlijk minstens een week extra nodig.

- 10 januari 2016 - freddy seynaeve

Naar Andalusië? Natuurlijk doe je Alhambra in Granada en Mezquita in Cordoba, maar...daarnaast met Reisroutes-reisgids nog véél meer. Echt, de moeite waard ! En wat voor een moeite ? Helemaal géén moeite ! Alles netjes bij elkaar voor een geweldige reis.

- 23 januari 2015 - T. de Lange

Schitterende route langs de witte dorpjes

- 11 juni 2014 - Pierre

Prachtige route, waarbij o.a. overnacht wordt bij twee heel goede B&B van Belgische eigenaren: Marc en Maddy nabij Montefrio. Luc en Maria nabij Ronda.

- 19 februari 2014 - john

Het ziet er goed uit en wordt zeker gereden in juni.

8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

Unieke individuele wandelreis in Andalusië met logies op 3 locaties met mogelijkheden voor bezoeken aan Cordoba en Granada. Wandeling in Caminito del Rey inbegrepen, verder nog de Alpujarras, Sierra Nevada en Subbética.

Caminito del Rey 3-daagse incl. inkomticket

Caminito del Rey 3-daagse incl. inkomticket

Je logeert aan het eindpunt van dit spectaculair en veilig wandelpad El Caminito del Rey. Verblijf in een Hotel Rural inclusief ontbijtbuffet, inkomticket wandelpad met bustransfer en verzekering.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?