FB

Ervaringen "Fietsen in het RivierPark Maasvallei"

47 ervaringen

- 11 oktober 2019 - Ingrid Vandervorst

Het is een prachtige omgeving om te fietsen, de knooppunten zijn een goede leidraad enkel op Nederlands grondgebied zijn we een paar keer verloren gereden dus daar kan nog worden aan gewerkt...voor de rest toppie!!!

- 14 september 2019 - Deckers Noel

Prachtige route ,route is ongeveer 15 a 20 km te kort,

- 1 september 2019 - Rob Baetens

Wij gaan de gids gebruiken als basis voor onze trip (4 dagen) langs de Maas in de beide Limburgen. Uit eerdere wandelervaringen langs de Maas ter hoogte van Dilsen-Stokkem weten wij dat Belgisch Limburg een waar fietsparadijs is. Wij komen eraan! Niets is groener dan de Maas.

- 25 augustus 2019 - willy verheyen

De fietsroute was super,vele bezienswaardigheden en dan ook goed weer.

- 17 augustus 2019 - Jean-Pierre Thierie

Het was weer een geweldige route die wij gereden hebben langs de maasvallei, met start en een geweldige afsluiter bij de Spaenjaard. Een aanrader voor elke fietsliefhebber en wandelaar.

- 11 augustus 2019 - Marc crauwels

Prachtige fietsroute, uitstekend aangegeven, voldoende rustpunten kortom 100 procent in orde

- 21 juli 2019 - Haentjens Nelly

We vonden het een heel mooie route, vooral het stadje Thorn is de moeite waard. Tussen knooppunt 33 en 34 ontbreekt een bordje, nl. 53. Ik heb het gemeld in het VVW kantoor in Ophoven

- 2 juni 2019 - veltjens rudi

mooie route

- 21 mei 2019 - Renild Houben

FIJNE FIETSROUTE, veel natuur en terrasjes onderweg.

- 2 april 2019 - Anita

Mooie route. Wel in Aldeneik vertrokken omdat het fietsveer niet in gebruik was. Dus moesten we via Maaseik terug fietsen. Maar wel de moeite waard.

Gratis fietsroute RivierPark Maasvallei downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?