FB

Ervaringen "Fietsen in de Demervallei rond Aarschot"

79 ervaringen

- 13 mei 2018 - Pauwels

Deze route gereden donderdag 10 mei 2018. Heel mooie route tussen veel groen en bos, dit hadden we echt niet verwacht. zeker een aanrader. Aarschot en omgeving zijn prachtig.

- 11 oktober 2017 - vandenborne danny

gezellige afwisselende tocht. Weinig last van verkeer wel enkele gevaarlijke oversteken van drukke wegen. Best wat drank en knabbeltje meenemen voor onderweg want weinig gelegenheden hiervoor onderweg en de meeste waren zelfs gesloten. De moeite waard om te doen.

- 1 oktober 2017 - Van de Paer Maria

Prachtige route, zeer duidelijk aangegeven. Goede omschrijving van de plaatsen. Zeker doen. Heb zelf de route reeds doorgegeven aan andere fietsliefhebbers. Wij hadden onze boterhammen net op toen we langs een brasserie reden. Hadden we dit eerder geweten, hadden we daar iets kunnen eten.

- 18 september 2017 - Strouven Gilbert

Prachtige - rustige fietsroute - van Diest tot Zichem langs de Demer en vandaar naar Averbode daarna van Averbode terug naar Zichem - maar dan langs de spoorweg , vertrekpunt Zichem station terug naar ons vertrekpunt te Diest Daar we nog tijd genoeg hadden , zijn we nog eens langs de Demer van Diest tot Zichem gereden en weer naar ons vertrekpunt via de spoorweg dus Zichem - Diest Zalig !!!!!! Nu nog eens uitzoeken hoe we van Zichem tot Aarschot kunnen - zonder veel langs de weg te moeten Fietsen -- Liefst ook langs de Demer hé

- 10 augustus 2017 - van dyck yvonne

Hebben de fietsroute nog niet volledig uitgevoerd. Van knooppunt 48 naar 19 : de dag dat we er reden , was er heel veel verkeer na het oversteken van de N 19,(wegens wegenwerken op de N 19-evenals op de gijmelsesteenweg) sommige aanduidingen lagen gewoon tegen de straatbedding. Het heeft uren geduurd voordat we de Heimolen gevonden hadden. Van daaruit ging het goed. Goede beschrijving, mooie natuur

- 28 juli 2017 - Wilfried Wouters

Mooie en afwisselende route.Rustig fietsen tussen de vele Kapelletjes. Soms hadden wij trek in een frisse pint en dan is het wat lang eer je een geschikt terrasje vindt. Eindigen op de grote markt maakt echter veel goed. Aarschot is een weekend meer dan waard! Ga ook eens langs bij de dienst voor Toerisme.

- 19 juni 2017 - Jan Martens

Wij hebben enorm genoten van deze route uitgezet in een schitterende omgeving en uitstekend bewijzerd. Allen maar lof en wij houden ons aanbevolen voor nog meer van deze routes. Overigens vinden wij jullie land een prachtig fiets land.

- 7 juni 2017 - Ben en Liev

Het ontdekken waard. Een mooie route, rustige wegen , mooie uitzichten. Ideaal om even te genieten en te relaxen.

- 6 juni 2017 - Sabrina

Aarschot is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning in het Hageland. Deze fietsroute neemt je mee in een toertje rond de stad en afsluiten met een streekbiertje op de markt hoort daar zeker bij.

- 6 juni 2017 - Oscar

Heb ze nog niet gereden maar zal er wel eens van komen,maar normaal zal het wel weer goed zijn

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute Demervallei downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?