FB

Ervaringen "Fietsen in de Demervallei rond Aarschot"

88 ervaringen

- 14 augustus 2018 - Temmerman Hubert

Mooi fietspad en duidelijke bewegwijzering en een aanrader voor vele gezinnen met hier en daar plaats om iets te nuttigen, een paar rustbanken meer zou niet misstaan.

- 1 augustus 2018 - Yvan De Bruyne

Is een supertoffe route. Genoten van begintot einde, Was reeds om 7.30 uur aan station, onder een grijze zwaarbewolkte hemel. De lucht voorspelde regen. Na een paar koffies toch maar vertrokken. De passage voorbij de batterijenfabriek en de zon die moeite deed gaf mij de nodige energie. Passeerde tot mijn verrassing zelfs een hypodroom. Een eerste stop aan mijn B&B waar ik zou verblijven en ik al getrakteerd werd op een koffie gaf mij een goede impuls. Was rustig fietsen, vrij vlak ,onder een zalige temperatuur. In Testelt aan de Demer een hapje en een drankje en genoten van de omgeving. Van Testelt naar Messelbroeck een knooppunt gemist, lijkt mij daar niet zo duidelijk. Dus een brug over, tamelijke steile en lange klim voor iemand met mijn jaren zonder elektrische hulp die niet nodig was. Even terug dus en dat wel op goede weg. Laatste stuk heel mooie natuur en langs de Demer, maar flink tegenwind. In Gasthuis gestopt voor Aarschotse bruine. Voldaan en gelukkig naar mijn B&B. Groeten

- 27 juli 2018 - Marleen Vancraeynest

een heel duidelijke en zeer mooie fietstocht!

- 24 juli 2018 - Maria camps

Ik vind het fijn om te gebruiken bij het opstellen van onze wekelijkse fietsritten

- 17 juli 2018 - monique coremans

Nieuwe hobby gevonden : fietsen daarom zijn deze fietsroutes altijd welkom

- 4 juli 2018 - De Haes Chris

Mooie route

- 2 juli 2018 - Liliane Vanlaeken

We hebben genoten!!!!!!!

- 10 juni 2018 - Roger Christiaens

We kwamen op eindpunt knooppunt 56 op de brug we moesten naar knooppunt 57 maar op de brug kon u lings naar knooppunt 80 en rechts naar knooppunt 81 en knooppunt 57 was niet te vinden. Op mijn smartfone gezocht en daar vonden we dat we 81 een tijdje moesten volgen en dan pas kwamen we 57 tegen. Besluit tussen eind 56 en begin 57 niet goed aangeduid op de weg niet en op de gegevens van fietsroute van de demervallei !!!!!!! Antwoord redactie: U heeft gelijk. Er zijn nieuwe knooppunten bijgekomen. De werken op het fietsknooppuntennetwerk Vlaams-Brabant zijn nog maar net achter de rug. De nieuwe kaart is pas uit van begin juni. Vandaar dat wij nog niet eerder de route konden updaten, maar dat is inmiddels gebeurd. Met dank voor uw opmerkingen.

- 31 mei 2018 - André Mattheus

Tussen knooppunt 10 en 49 staat: Naast het station, onder de ramp van de nieuwe voetgangersbrug .. Volgens Van Dale Groot woordenboek hedendaags Nederlands, tweede druk 1991 is ramp: groot massaal ongeluk. Dit hebben wij daar niet gezien. Ook niet aan de helling van de brug naar de Rodestraat. De knooppuntbordjes van knooppunt 95 op de oude spoorwegbedding van de verdwenen lijn Aarschot-Herentals zijn mee verdwenen. Er waren drafrennen aan de grote paardenpiste voor knooppunt 19, de aanblik was hier niet echt troosteloos. De route tussen knooppunt 3 en 51 volgt nu de rechteroever langs het geasfalteerde dijkpad en je fietst niet meer over de Demer via een boogbrugje. Op knooppunt 51 kan je niet rechtstreeks naar knooppunt 10, je moet eerst langs knooppunt 15. Gelieve de routebeschrijving bij te werken. Los daarvan, een hele mooie fietsroute. Antwoord redactie: Bedankt voor uw opmerking en medewerking. Inmiddels is onze route aangepast volgens het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk. Pas sinds begin juni is de nieuwe kaart van het netwerk beschikbaar. Vandaar dat wij niet eerder konden werk maken van een update.

- 13 mei 2018 - Pauwels

Deze route gereden donderdag 10 mei 2018. Heel mooie route tussen veel groen en bos, dit hadden we echt niet verwacht. zeker een aanrader. Aarschot en omgeving zijn prachtig.

Gratis fietsroute Demervallei downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?