FB

Ervaringen "Fietsgids West-Vlaanderen (18 routes)"

239 ervaringen

- 24 mei 2018 - Claudine Raepsaet

Zeer goed beschreven en de bijkomende uitleg zeer interessant

- 23 mei 2018 - Marcel De Grave

de verschillende routes geven een duidelijk overzicht zowel wat knooppunten als bezienswaardigheden betreft

- 17 mei 2018 - chris laeremans

prima , we hebben er 2 gedaan tijdens ons weekendje Westhoek vorige week

- 12 mei 2018 - Verstraeten

Prima. Bedankt.

- 11 februari 2018 - Blomme Lieve

Enkele fietstochten reeds gebruikt langs de kust. De gids is een leuke leidraad met nuttige informatie.Deze zomer gaan we enkele tochten maken in de omgeving van de Westhoek waar we weer de nuttige tips gaan gebruiken. Reeds regelmatig gidsen gedouwload, niet altijd voor onmiddellijk gebruik. Zoals we deze zomer de gids Zeeland gaan gebruiken. Volledige informatie gidsen met veel leuke tips en weetjes. Bedankt voor het de inzet van jullie volledige team om alles te realiseren. Lieve

- 9 november 2017 - mieke

Wij fietsten op 27.10.2017 met een zalig waterzonnetje de lange route van Brugs Ommeland. Een afwisselende tocht via polders, rijke woonwijken, mooie kastelen (een bezoekje gebracht) prachtige vergezichten... De 'Lourdesgrot' hebben we niet gevonden. Het enige spijtige vonden wij dat de laatste knooppunten dezelfde zijn van het begin van de fietstocht en dat was nu niet het mooiste stuk. Al bij al een aanrader !!!

- 11 september 2017 - Albert

Aangename ervaring met knooppunten! Jammer dat er soms onverharde paden zijn, daar hou ik niet van. Maar ja elk zijn ding. Maar zeker mooie plekjes tegengekomen. Doe zo verder dikke duim.

- 5 september 2017 - Katrien

Aangename ervaring met knooppunten! Fietsen wordt helemaal ontspannend op die manier Dank voor aanbod!

- 29 augustus 2017 - Van mellaert Albert

zeer goede fietstocht gehad , ik kan het aanbevelen aan iedereen je kan het volgens eigen tempo doen Warm aanbevolen

- 25 augustus 2017 - Françoise

Verrassende fietstocht, tof met jullie uitleg, zo hadden we een extra stopplaats om even te genieten. Daarom raad ik fietsroutes/reisroutes aan bij vrienden.

Gratis fietsgids West-Vlaanderen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?