FB

Ervaringen "Wachtebeke - Moerbeke fietsroute"

- 3 september 2017 - DE RUYTER

Niet leuk om door de kiezels te moeten fietsen ,dat was een minpunt , voor de rest een mooie route ,

- 30 mei 2017 - Yannick Dedeurwaerder

Wij hebben deze route in het voorbije verlengde weekend gefietst. Doordat het wel heel warm was, waren we content dat de route door veel bosrijke gebieden loopt. Aangenaam verkoelend dus en tevens een prachtige natuur. Een eerste stop na 20 km waar we een kleinigheid gegeten hebben in een leuke bistro. Na nog 10 km opnieuw een mooie zaak : tijd voor een koffie of een streekbiertje. Deze fietsroute is een echte aanrader! We hebben al fietstochtjes ondernomen die heel wat minder interessant zijn en dus ook niet voor herhaling vatbaar. Toppie route, we doen ze later zeker opnieuw !

- 17 april 2017 - Walter Van Rijsseghem

Van Rijsseghem Walter 10/04/2017 prachtige fietssnelweg rustig en mooi zeker voor heraling vatbaar maar geen café op de rit.

- 27 augustus 2016 - Van Gestel Noëlla - Vansteenkiste Hendrik

Wij hebben echt genoten van de route! De absolute stilte en prachtige natuur! Alleen geen enkel caféetje open op onze route. Een prachtige route die wij zeker nog ne keer gaan overdoen!

- 15 augustus 2016 - de schepper andre

Sommige stukken met fiets met dunne banden zijn heel slecht, in het bijzonder Moerbeke (van 64 is 1,5 km ). Tussen 68 en 67 heel smal en slechte toestand. Voor de rest heel mooie rit.

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute Wachtebeke - Moerbeke downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?