Ontdek de wereld: navigeren met je iPhone

14 februari 2024 in Reisinfo0 reacties

De iPhone als je reispartner, wordt navigeren eenvoudiger dan ooit tevoren. Van de ingebouwde kaartenapp tot het verkennen van alternatieve routes met apps van derden, de iPhone biedt geavanceerde navigatiemogelijkheden.

  1. De ingebouwde Kaartenapp

Eén van de meest handige functies van de iPhone is de ingebouwde kaartenapp, die je gedetailleerde routebeschrijvingen biedt voor autorijden, wandelen en fietsen. Met real-time verkeersinformatie en nauwkeurige GPS-navigatie helpt deze app je om files te vermijden en de snelste weg naar je bestemming te vinden. Bovendien stelt de iPhone je in staat om je favoriete locaties op te slaan en ze met slechts een paar tikken op het scherm te bereiken, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens het plannen van je reizen.

  1. Apps van Derden

De iPhone ook de mogelijkheid om alternatieve routes te verkennen met behulp van apps van derden zoals Google Maps of Waze. Deze apps bieden vaak extra functies, zoals gesproken instructies, live updates over verkeersongevallen en wegwerkzaamheden en zelfs suggesties voor korte tussenstops langs je route. Met een snelle zoekopdracht in de App Store vind je talloze opties om je reiservaring te verbeteren en je te helpen het meeste uit elke rit te halen.

  1. Betaalbaar Navigeren

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, overweeg dan om een iPhone 12 aan te schaffen. Er zijn diverse refurbished aanbieders, zoals Refurbished.be. Deze toestellen zijn grondig getest, gereviseerd en gecertificeerd om aan dezelfde kwaliteitsnormen te voldoen als nieuwe iPhones. Met een refurbished iPhone 12 kun je nog steeds genieten van dezelfde geweldige navigatiefuncties en apps, maar met een aanzienlijke besparing op de kosten, waardoor je meer geld overhoudt om te besteden aan avonturen onderweg.

  1. Wat is beter iPhone 11 of 12?

Of de iPhone 11 of 12 beter is, hangt af van je persoonlijke behoeften en budget. Over het algemeen heeft de iPhone 12 enkele verbeteringen ten opzichte van de iPhone 11, zoals een beter scherm met OLED-technologie, een snellere A14 Bionic-chip, ondersteuning voor 5G-connectiviteit, en een verbeterde camera met de toevoeging van Night Mode en Deep Fusion voor alle lenzen. De iPhone 12 heeft ook een nieuw design met een vlakker scherm en ondersteuning voor MagSafe-accessoires.

Echter, de iPhone 11 is nog steeds een uitstekende keuze, vooral als je een iets lager budget hebt. Het heeft nog steeds een krachtige A13 Bionic-chip, een goede camera, en biedt over het algemeen een uitstekende gebruikerservaring.

Als je op zoek bent naar de nieuwste functies en prestaties, is de iPhone 12 wellicht de betere keuze. Maar als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en bent tevreden met iets oudere technologie, kan de iPhone 11 een uitstekende optie zijn. Het is altijd verstandig om beide modellen te vergelijken en te overwegen wat het beste past bij jouw behoeften en budget.

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis smartphone gids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?