Waar overnachten in de Loirestreek? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in de Loirestreek? 10 x van goedkoop tot luxe

21 oktober 2022 in Loirevallei0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Loirestreek heb je natuurlijk ook een leuk verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels, kastelen en enkele leuke alternatieven in de Loirestreek.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Relais de Chambord

Het 4-sterrenhotel Relais de Chambord biedt je de charme van een groot landhuis gecombineerd met het soevereine comfort van een modern en warm hotel. In het hart van het grootste omheinde bospark van Europa, een stijlvol hotel in een exclusief kader met een unieke ligging. Dineer met zicht op het kasteel vanop het terras! Ideaal voor een romantisch verblijf of een actieve vakantie in een bijzonder interessante regio. Koninklijk genieten vlakbij één van de grootste kastelen ter wereld. Meer info en boeken.

  1. La Batelière sur Loire

Geniet heerlijk in één van de boomhutten of bootaccommodaties in Touraine, gelegen op 20 minuten van Tours en op slechts 2 ½ uur van het mooie Paris. Ontdek de originele accommodaties van Pension La Batelière sur Loire aan de oevers van de Loire, genoteerd op de werelderfgoedlijst van UNESCO en gelegen aan de fietsroute langs de Loire, en dat in het hart van het natuurpark Loire-Anjou-Touraine. Meer info en boeken.

  1. Lodge Ecolodges de Loire & Spa

In het hart van het regionale natuurpark Loire Anjou Touraine, bevinden zich de verblijven van Ecolodge de Loire. Overnacht in een bijzondere accommodatie die u uitnodigt om een natuurlijk moment te beleven en geniet van de rustige omgeving of duik even in het Nordic Bath ter ontspanning! Meer info en boeken.

  1. Oceania L'Univers Tours

Trakteer jezelf op een pauze in het 4-sterrenhotel Oceania L'Univers, gelegen in Tours. Eenmaal je de immens grote inkomhal betreed, voel je het kasteelleven op je afkomen. Een hotel vol authenticiteit en charme en dat merk je aan de plafond hoge kamers met elegante chique meubels, een perfecte mix van traditie, design en moderniteit.

Je kan er ook even tot rust komen in de gratis spa, waar u kunt genieten van een hot-tub, een hamam, een fitnessruimte of een duik kunt nemen in het verwarmde binnenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Chambres d'Hotes - La Marmoire

Op zoek naar een rustig en ontspannend buitenverblijf, met een vleugje luxe? Dan heten de gastheren van La Marmoire u van harte welkom. Alle kamers zijn uniek, smaakvol ingericht en je kan genieten van een uitgebreid ontbijt op het gezellige terras. Chambres d'Hotes ligt in Soudan, op zo'n 8 km van het levendige stadje Châteaubriant met zijn wekelijkse markt en vele bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. SOZO Hotel (Nantes)

Dit SOZO boetiekhotel ligt in het centrum van Nantes, tegenover de Botanische Tuin en is gevestigd in een typische 19e-eeuwse kapel met glas-in-loodramen. Sozo betekent in het Japans "creatie, verbeelding". Vanaf de eerste drempel, voel je de verfijnde designdecoratie die de schoonheid van deze historische plek uitbeeld.

Betreed de rustige sfeer van de lobby onder een 17 meter hoge gewelf met glas in lood en zichtbare stenen. Een combinatie van moderniteit én mystiek. Meer info en boeken.

  1. Maisons du Monde Hotel & Suites

Hier is het net als thuis.. maar dan beter. Stijl kent geen grenzen bij Maisons du Monde Hotel & Suites! Heb je de ziel van een ontdekkingsreiziger? Kies dan voor de ExploChic-kamer ... Houd je van rock en glamour? Ga dan voor de Jagger-kamer! Of open de deuren van één van de magische suites met elk zijn eigen stijl. Meer info en boeken.

  1. Château de l'Epinay

Dit stijlvolle 18-eeuwse Chateau de L'Epinay gelegen tussen de wijngaarden en kastelen van de Loire-vallei is een absolute aanrader tijdens je verblijf in de Loirestreek.

Omgeven door een park van ongeveer 17 hectare met eeuwenoude bomen, hoopt het hotel dankzij het restaurant, de spa en de vele activiteiten ter plaatse dat iedereen de balans tussen lichaam en geest kan vinden, terwijl zij genieten van een high-end service. Meer info en boeken

  1. Les Suites du Chateau de Candes

Verkies je toch liever wat meer privacy en verblijf je liever in een appartement? Dan zijn de suites van Chateau de Candes de ideale accommodatie voor het verkennen van de Loire-vallei.

De ligging is perfect op enkele honderden meters van het charmante dorpje Candes Saint Martin. De lofts zijn gedecoreerd met authentieke meubels en sommige kamers zijn voorzien van een eigen open haard en terras. Meer info en boeken.

  1. Le Logis des Mariniers

Wordt verleid door de authenticiteit en de zachte rust van de tuin en het terras met een adembenemend uitzicht op de oevers van de Loire bij Logis des Mariniers. Deze gezellige Bed & Breakfast is gelegen in het hart van de stad Chalonnes-sur-Loire, waarvan het grondgebied door UNESCO op de Werelderfgoedlijst staat. Laat je daarbovenop charmeren door de karakteristieke kamers en prachtige omgeving. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in de Loirevallei met onze reisgids!

We hebben onze route door de Loirevallei volledig uitgeschreven in een overzichtelijke reisgids zodat je zorgeloos op reis kan gaan. Nog meer weten? Koop onze complete reisgids Loirevallei. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Loirevallei!

Loirevallei

Gratis preview reisgids Loirestreek downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?