Waar overnachten in Hamelen? 5 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Hamelen? 5 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

30 juni 2021 in Duitsland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Hamelen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Hamelen!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Mercure Hotel Hameln

Het viersterrenhotel Mercure Hameln ligt op een korte loopafstand van de prachtige renaissancegebouwen van het historische oude Hamelen. Het hotel is centraal gelegen bij de Bürgergarten en beschikt over comfortabele kamers met gratis WIFI. Je kan even heerlijk ontspannen in de spa met een binnenzwembad en een panoramisch uitzicht op de historische binnenstad. Meer info en boeken.

  1. Historik Hotel Garni Christinenhof

Het Historik Hotel Garni Christinenhof is gevestigd in een 17-eeuws, gerestaureerd vakwerkhuis in het oude centrum van Hamelen. Het hotel biedt comfortabele en stijlvolle kamers en zijn voorzien van alles wat je maar nodig hebt tijdens je verblijf in Hameln. Elke ochtend wordt je verwend met een gevarieerd ontbijtbuffet. Ook de locatie van het hotel is gunstig gelegen, namelijk op 350 meter van het Rattenfänger Museum, waar de geschiedenis van de beroemde rattenvanger van Hamelen wordt verbeeld. Meer info en boeken.

  1. FeWo 1 Stangenberg

Het gerenoveerde Fewo 1 Stangenberg ligt in Hameln en is zodanig ingericht dat je het voelt als thuiskomen. Je kan tijdens je verblijf altijd een fiets huren bij de uitbaters zodat je de stad zonder enig probleem kan verkennen. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het appartement zijn het Weserbergland, het Theater Hameln en het centrum van Hameln. Meer info en boeken.

  1. Hotel An der Altstadt

Het An der Altstadt Hotel is gelegen in het centrum van de legendarische Pied Piper-stad Hameln, op slechts een steenworp afstand van de prachtige oude stad. Tegenover het hotel ligt het idyllische openbare park genaamd "Bürgergarten" en ook de toeristische dienst. Het ideale startpunt voor je verkenning in Hameln. Het 3-sterrenhotel werd gebouwd in 1901 en heeft elegante ingerichte kamers ter beschikking. Meer info en boeken.


  1. Hotel zur Börse

Op wandelafstand van alle bezienswaardigheden in de historische binnenstad Hameln, ligt het Hotel zur Börse. Dit driesterrenhotel biedt zowel appartementen als modern ingerichte kamers aan waar je ongetwijfeld heerlijk zal overnachten. En s' morgens kan je genieten van een lekker ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis stadswandeling door Hamelen

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling door Hamelen. Die hebben we voor jou uitgestippeld zodat je zeker niets mist van de stad. De wandeling brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en geeft je wat meer uitleg over de plekken waarlangs je passeert. Eerst uitproberen? Download onze gratis preview reisgids langs de Sprookjesroute. Nog meer zien langs de Sprookjesroute in Duitsland: koop onze volledig reisgids Sprookjesroute Duitsland.

Sprookjesroute Duitsland

Reisgids Sprookjesroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?