FB

Ervaringen "Stekene - Stropersbos wandelroute"

43 ervaringen

- 13 maart 2020 - Hendrickx Walter

In Stekene hebben wij helaas geen stropersbos gedaan, maar wel de vaartroute met een kleine lus erbij rond de 13 km. Ook een aanbeveling om te doen mooie natuur en rustige wandelwegen, bos en weide, ook aanbevolen door Mevrouw van v.v.v. kantoor. Dit was een verkenning en op zat.21 maart maken wij er een lente wandeling van in de voormiddag, dan iets eten in De Pelgrim, en namiddag het natuur gebied "steengelaag" bezoeken en nadien een 4 uurtje en terug naar huis, naar Nieuwmoer-Kalmthout. Er is parking genoeg en kunnen dan de auto gans de dag laten staan. Kortom Stekene is een mooie , vriendelijke, groene gemeente.

- 11 februari 2020 - Rosanne de Booser

Leuke wandeling, laarzen aandoen/meenemen om de uitbreiding het laarzenpad te doen en de naam van het caféetje op het eind van de wandeling waar je de straat moet indraaien is van naam veranderd maar alsnog is het duidelijk aangegeven.

- 6 december 2019 - Dhr Smet

De wandeling Stropersbos - Wilde landen is een prachtige wandeling door de mooie natuur op de grens waasland en Zeeland. De wandeling is voornamelijk onverhard, Vertrek aan het kerkje in de Hellestraat is deze tocht een mooie 12 km.

- 17 november 2019 - Kris Van der Stockt

Leuke herfstwandeling gemaakt. Prima uitgestippeld, zoals altijd.

- 5 november 2019 - Sophie Peperstraete

Heerlijke wandelroute in en rond het Stropersbos. Fantastische omgeving om helemaal te ontspannen en op te gaan in de natuur. Prachtige paddenstoelen gezien, waaronder ongelofelijk mooie vliegenzwammen. Genieten met alle zintuigen. Dankbaar 🙏.

- 26 oktober 2019 - Kristel Heirwegh

Variaties de grootsheid woestheid van de natuur

- 26 oktober 2019 - Kristel Heirweg

Wat een mooie plek. De dieren de variatie de grootsheid van de natuur

- 26 september 2019 - Greet Heylen

Zeer mooie wandeling. Het kruisen van de verbindingsweg tussen St.-Niklaas en Hulst is erg gevaarlijk en met een groep oudere mensen bijna onmogelijk.

- 7 april 2019 - Greet Spaepen

Mooie wandeling, afwisselend tussen bomen en weilanden.

- 27 februari 2019 - André Van den Bossche

Is zeer goed meegevallen. Enige mogelijke verbetering die ik zie is een betere aanduiding van de ingangen aan de straatkant. Nu zie je wel ingangen maar je ziet niet direct het verschil voor wandelaars, fietsers....

Gratis wandeling Stropersbos downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?