FB

Ervaringen "Wandeling van Tongerlo naar Westerlo + kaart"

81 ervaringen

- 18 mei 2019 - Linda Symons

Prachtige route met interessante uitleg

- 17 mei 2019 - Hubert Cloots

schitterend ! klare, duidelijke , volledige beschrijving . Prachtig , leerrijk , gevarieerd , vlot toegankelijk . Na een eerste verkenning , gaan we met veel enthoesiasme de wandeling van 11,3 km opnieuw doen met een groep vrienden ( 12 p) en afsluiten in Het Torenhof .

- 7 april 2019 - Miki

Goed gevarieerd wandeling met geschiedenis kunts en mooie natuur We hebben zeker van genoten met mooie weer erbij Goede uitleg en duidelijk gids

- 6 december 2018 - Franqui Lucienne

Een zeer goede en duidelijke beschrijving. Binnenkort gaan wij deze tocht zeker doen. Maar wij gaan er toch enkele km bijvoegen, 11 km is een beetje weinig..

- 4 november 2018 - Marijke gijbels

prachtige wandeling!!!! heel goed uitgestippeld zelfs zonder wandelkaart heel goed te volgen. echte aanrader!!! we hebben de wandeling in tegenovergestelde richting gedaan om de drankgelegenheden op het laatste tegen te komen.

- 23 oktober 2018 - Willy Luts

Wij hebben die wandeling op zondag 14 oktober gedaan. Is een prachtige, gevarieerde wandeling, In het begin nog wel af en toe wat tussen huizen, maar na een leuk terrasje op de markt volop de wijde natuur in. Heel mooie lange dreven. Heel mooie wandeling. Aanrader. en uiteraard mooi afsluiten met een Tongerlo op terras.

- 23 oktober 2018 - Ogiers Marc

Zoals gewoonlijk, weer alles duidelijk. Super weergegeven zoals altijd

- 22 september 2018 - BMO69

Heel mooie wandeling. Grotendeels in de natuur, echte aanrader!

- 11 september 2018 - Anne-Marie Verwijst

We hebben al verschillende wandelingen gelopen die in reisroutes worden aangegeven. Daarnaast hebben we al vele mooie plekjes bezocht mede dankzij reisroutes. Binnenkort krijg ik een nieuwe heup en na mijn herstel hoop ik weer met volle teugen te kunnen genieten van de tips die vermeld staan in de reisroutes. Ik verheug me er nu al op. Intussen blijf ik steeds uitkijken naar de mail en ga ik alvast bekijken wat we straks weer kunnen gaan doen als ik hersteld ben. Gr Anne-Marie Verwijst

- 30 mei 2018 - Johnny

Prachtige en rustige wandeling door een afwisselend gebied van bos en landerijen, goed aangegeven. Zeer afwisselend, maar je kan beter de wandeling in de andere richting doen, zodat je de vele horeca zaken pas op het einde hebt en niet in het begin.

Gratis wandeling Tongerlo-Westerlo downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?