FB

Ervaringen "Wandeling van Tongerlo naar Westerlo + kaart"

78 ervaringen

- 6 december 2018 - Franqui Lucienne

Een zeer goede en duidelijke beschrijving. Binnenkort gaan wij deze tocht zeker doen. Maar wij gaan er toch enkele km bijvoegen, 11 km is een beetje weinig..

- 4 november 2018 - Marijke gijbels

prachtige wandeling!!!! heel goed uitgestippeld zelfs zonder wandelkaart heel goed te volgen. echte aanrader!!! we hebben de wandeling in tegenovergestelde richting gedaan om de drankgelegenheden op het laatste tegen te komen.

- 23 oktober 2018 - Willy Luts

Wij hebben die wandeling op zondag 14 oktober gedaan. Is een prachtige, gevarieerde wandeling, In het begin nog wel af en toe wat tussen huizen, maar na een leuk terrasje op de markt volop de wijde natuur in. Heel mooie lange dreven. Heel mooie wandeling. Aanrader. en uiteraard mooi afsluiten met een Tongerlo op terras.

- 23 oktober 2018 - Ogiers Marc

Zoals gewoonlijk, weer alles duidelijk. Super weergegeven zoals altijd

- 22 september 2018 - BMO69

Heel mooie wandeling. Grotendeels in de natuur, echte aanrader!

- 11 september 2018 - Anne-Marie Verwijst

We hebben al verschillende wandelingen gelopen die in reisroutes worden aangegeven. Daarnaast hebben we al vele mooie plekjes bezocht mede dankzij reisroutes. Binnenkort krijg ik een nieuwe heup en na mijn herstel hoop ik weer met volle teugen te kunnen genieten van de tips die vermeld staan in de reisroutes. Ik verheug me er nu al op. Intussen blijf ik steeds uitkijken naar de mail en ga ik alvast bekijken wat we straks weer kunnen gaan doen als ik hersteld ben. Gr Anne-Marie Verwijst

- 30 mei 2018 - Johnny

Prachtige en rustige wandeling door een afwisselend gebied van bos en landerijen, goed aangegeven. Zeer afwisselend, maar je kan beter de wandeling in de andere richting doen, zodat je de vele horeca zaken pas op het einde hebt en niet in het begin.

- 13 april 2018 - Jente Pauwels

Heel erg mooie wandeling door de natuur van Westerlo. De niet-verharde stukken zijn echt de moeite. Dat je eventjes langs een drukkere weg moet is niet storend.

- 12 april 2018 - Smets Freddy

Zeer mooie wandeling, voor iedereen die van de natuur houd.

- 27 februari 2018 - liesbeth

We hebben de wandeling wat ingekort en zo het stukje bebouwde kom overgeslagen, was echt een toffe, groene, afwisselende toer !

Gratis wandeling Tongerlo-Westerlo downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?