FB

Ervaringen "Sint-Job-in-’t-Goor luswandeling"

58 ervaringen

- 24 oktober 2018 - mathis henri

mooie wandeling vooral de villa's rondom het kasteel in's gravenwezel waren indrukwekkend doch tevens mooie afwisselende natuur en rustig paden we hebben ervan genoten. Tip ,download zowel de afgebeelde wandeling alsook de knooppunten en er kan niets mislopen.

- 23 oktober 2018 - Jan De Boeck

Afwisselende wandeling in een prachtig kader.

- 4 september 2018 - Mireille Cox

Mooie wandeling met een goeie varieteit in landschappen, eerste stukje nog met zicht over weilanden, achter de voetbal even door bos, antitankkanaal overgestoken om via bos in een mooie woonwijk terecht te komen. Langs het einde van St. Jobse steenweg rond het kasteel van 's Gravenwezel om via de Anti-tankkanaal en golf terug te komen aan de Keizershoeve.... mooie tocht die ik in 's Gravenwezel even heb verlaten om iets te gaan drinken. Was een voorbereiding voor een groep, die deze tocht zondag gaan doen

- 24 maart 2018 - Minnebach

Mooie wandeling. Op zaterdag naast voetbal- en hockey velden. Was daar niet rustig. Beginpunt van wandeling - parking - niet echt duidelijk aangegeven (straat oversteken)

- 19 juni 2017 - Rolf Berentsen

Zeer mooie, duidelijk omschreven, wandeling met de nodige oh's en ah's. Veel variatie en zelfs, voor ons ongeoefende wandelaars, erg goed te doen.

- 14 juni 2017 - Dirk

Heb deze wandeling gedaan bij plus minus 28° en ik kan slecht tegen de warmte maar op minstens 95% van het parcours kan je zonder problemen in de schaduw lopen. Mooie wandeling met heel duidelijke route aanduiding en leuke beschrijving. Een aanrader !

- 5 april 2017 - Kees

Zeer mooie wandeling, alles goed aangegeven. Echt een aanrader.

- 14 november 2016 - Nicole

prachtige wandeling met veel afwisseling. Veel beter dan de vorige st-Job-in-'t-Goor waarmee je met een bus vanuit Schilde moest terugkeren

- 6 november 2016 - christel vandenbosch

Mooie wandeling. Makkelijk te doen ook als je de knooppunten volgt. Spijtig dat je een stuk door een niet zo aantrekkelijke villawijk moet.

- 10 oktober 2016 - Jan & Anita caluwaerts

Rustige goed gelegen parkeerplaats direct bij het vertrek. Veder zeer mooie wandeling onder de bomen waar de zon die dag nog lekker door de bladeren viel. Met als toemaatje een vers bladerendek van de aankomende herfst. Een aanrader

Gratis wandeling Sint-Job-in-‘t-Goor downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?