Ervaringen "Ieper, stadswandeling: Bezienswaardigheden en WO I"

730 ervaringen

- 10 augustus 2022 - Dobbeleers Dirk

Het is een goed uitgewerkte, mooie wandeling die je in staat stelt Ieper goed te ontdekken. Ook de informatie is interessant.

- 8 augustus 2022 - Kathleen Wouters

Zeer fijne wandeling, zowel in warm - als regenweer een goed plan. De bomen op de Vesten zorgen voor afkoeling & bij regenweer kan je kerken en musea in. Eten in de bistro op het Eilandje is een aanrader ... Parkeren aan de Minnepoort ook, zeer praktisch !

- 4 augustus 2022 - Carine Van Dorpe

Mooie verzorgde brochure, de wandeling was zeer aangenaam, de informatie was top !

- 29 juli 2022 - Marco Ehlhardt

Menenpoort 20.00 uur indrukwekkend. Museum Pasendale top Museum Hoge Krater

- 27 juni 2022 - Lefebure Erik

Mooie wandeling. Gedownloade kaart zeer duidelijk

- 8 juni 2022 - Hans

een prima stadswandeling veel groen en een mooie wandelling over de vesten. Er mag iets duidelijker opgenomen worden waar je het beste van de vestiging kunt afgaan en wellicht ook een horecagelegenheid aangeven om tussentijds wat te drinken en of te eten. De bezienswaardigheden en WO I zijn goed belicht. Ieper is zeker een aanrader met tal van mogelijkheden en voldoende eetgelegenheden. De Last Post is een must om bij te zijn geweest.

- 30 mei 2022 - carine van den eynde

vind de reisgids goed daar wij graag wandelen en van zin zijn om een paar dagen in Ieper te blijven . wij zijn nog aan het zoeken om er te geraken daar wij met de trein reizen groetjes Carine

- 7 mei 2022 - Mieke

Vonden dit stadsbezoek een aangename verrassing. Hebben stadswandeling gebruikt als basis en nog verder uitgebreid met het Hoornwerkpark, ten oosten van Ieper. We lieten ons onderdompelen in alle facetten en geschiedenis van de oorlog. Deze gids was een handige, beknopte handleiding. Maar als je meer tijd hebt... , Ieper is - met zijn vestingen en groene gordel- nog mooier dan de gids! Maar deze info was de basis én de aanleiding voor ons om deze streek te ontdekken. Wij gaan nog eens graag terug!

- 5 mei 2022 - jacqus hennejonck

de moeite waard om te doen

- 4 april 2022 - A.J. van Gijn

De stadswandeling was heel leuk, afwisselend en informatief. Boeiend geschreven overigens. De wandeling over remparts was aangenaam. Goed onderhouden paden en leuk dat er verschillende bomen gepland zijn (bordjes met namen). Natuurlijk de indrukwekkende geschiedenis. De tip over het parkeren aan het Minneplein was top. Opvallend veel vriendelijke Iepenaren ontmoet. We komen zeker nog eens terug.

Gratis stadswandeling Ieper downloaden

Download autoroute Ieper

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?