FB

Ervaringen "Kerstmarkt Trier 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

26 ervaringen

- 22 december 2016 - Jacqueline

De wandeling geeft een mooi beeld van stad in een notendop met de belangrijkste hoogtepunten. De kerstmarkt is een aanrader, maar niet op zaterdagavond. Op zondag rond het middaguur is er daarentegen reeds een gezellige drukte waarbij alle kraampjes nog goed bereikbaar zijn.

- 13 december 2016 - Chun Fai

Mooie wandeling. Parkeren langs de Aachener strasse was gratis

- 27 december 2015 - LJA & MJ

Wij verbleven in Trier van 17/12 t/m 20/12, een uitstekende uitvalbasis voor de wandeling en de Kerstmarkt. Wij hadden zeer zacht en overwegend droog weer zodat het maken van de wandeling en het bezoek aan de Kerstmarkt zeer aangenaam was. Alleen spijtig dat voor de belevenis van de Kerstmarkt er geen sneeuw was. Verder uitstekende route ook voor de zomermaanden.

- 21 december 2015 - Jef Fouraschen

Deze wandeling geeft een heel goede indruk van een sfeervolle historische stad. Zeker in de kersttijd een bezoek waard.

- 17 december 2015 - Marleen

Een mooie wandeling in een kerstsfeervolle stad !

- 16 december 2015 - Margreet Douma

Mooie wandeling langs alle interessante en prachtige panden van deze mooie stad! Aanrader!

- 13 december 2015 - Frans Coeckelberghys

Zeer mooie stad; beknopte maar volledige reisgids loodst je langs de kerstmarkt naar interessesante bezienswaardigheden.

- 8 december 2015 - Guy Lacroix

Ik sluit mij aan bij de beoordeling van Henri; een aanrader voor tijdens zomermaanden en niet tijdens een regendag (Kerstmarkt). Het is ook gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden in een wandel gps te steken.

- 28 december 2014 - Henri

Een aan te raden wandeling ook voor tijdens de zomermaanden. Voor de kerstmarkt hadden we wel een bar slechte dag uitgekozen,spijtig. .

- 22 december 2014 - Lydia

We verbleven in Hotel Villa Huegel in de buitenwijken van Trier (ong. 15 minuten wandelen). Trier heeft een mooie, gezellige kerstmarkt. De wandeling zelf was zeer goed uitgelegd. Jammer van de regen maar bij een volgende bezoek aan Trier doen we de wandeling zeker nog eens over.

Gratis stadswandeling Trier downloaden

Download Trier stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?