FB

Ervaringen "Kerstmarkt Trier 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

28 ervaringen

- 6 augustus 2018 - Mia Pieters

Dit ogenblik van 't jaar is er geen kerstmarkt. We hebben een prachtige wandeling gemaakt door het verkeersvrij Trier.

- 2 juli 2018 - Monica Vercammen

Wat een verrassende, leuke stadstrip was dat! Wij kwamen in Trier aan, helemaal niet bedoelt als Kersttrip natuurlijk, maar er was wel een groots feest aan de gang in Trier. Heel de binnenstad stond vol kraampjes en podia waar allerlei artiesten optraden terwijl het bier stevig vloeide en de eetkraampjes bol stonden van de Duitse worsten. Dat was dus een citytrip vol ambiance maar de routebeschrijving en de uitleg bij de historische gebouwen hield ons wel bij het doel van ons weekend, namelijk al het mooie van Trier ontdekken.

- 22 december 2016 - Jacqueline

De wandeling geeft een mooi beeld van stad in een notendop met de belangrijkste hoogtepunten. De kerstmarkt is een aanrader, maar niet op zaterdagavond. Op zondag rond het middaguur is er daarentegen reeds een gezellige drukte waarbij alle kraampjes nog goed bereikbaar zijn.

- 13 december 2016 - Chun Fai

Mooie wandeling. Parkeren langs de Aachener strasse was gratis

- 27 december 2015 - LJA & MJ

Wij verbleven in Trier van 17/12 t/m 20/12, een uitstekende uitvalbasis voor de wandeling en de Kerstmarkt. Wij hadden zeer zacht en overwegend droog weer zodat het maken van de wandeling en het bezoek aan de Kerstmarkt zeer aangenaam was. Alleen spijtig dat voor de belevenis van de Kerstmarkt er geen sneeuw was. Verder uitstekende route ook voor de zomermaanden.

- 21 december 2015 - Jef Fouraschen

Deze wandeling geeft een heel goede indruk van een sfeervolle historische stad. Zeker in de kersttijd een bezoek waard.

- 17 december 2015 - Marleen

Een mooie wandeling in een kerstsfeervolle stad !

- 16 december 2015 - Margreet Douma

Mooie wandeling langs alle interessante en prachtige panden van deze mooie stad! Aanrader!

- 13 december 2015 - Frans Coeckelberghys

Zeer mooie stad; beknopte maar volledige reisgids loodst je langs de kerstmarkt naar interessesante bezienswaardigheden.

- 8 december 2015 - Guy Lacroix

Ik sluit mij aan bij de beoordeling van Henri; een aanrader voor tijdens zomermaanden en niet tijdens een regendag (Kerstmarkt). Het is ook gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden in een wandel gps te steken.

Gratis stadswandeling Trier downloaden

Download Trier stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?