Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nîmes wandelen van amfitheater tot Maison Carrée, route + kaart"

85 ervaringen

- 8 juni 2022 - Edwin Melotte

ziet er zeer praktische gids uit echter hij omvat niet direct onze vakantiebestemming

- 9 mei 2022 - Hemeryck

We komen al jaren in Nîmes, en het was een leuke verassing om met deze 'volledige' wandeling langs heel wat stads-symbolen, eens wat andere hoekjes te zien, met bijhorende info. Dank.

- 25 augustus 2020 - Chris

Boekje is prima. We hebben al de tips en beschrijvingen gelezen en wilden alles gaan bekijken en afwandelen.

- 29 maart 2018 - andrea

Heel duidelijke en gemakkelijk te volgen wandelroute, met alle interessante bezienswaardigheden. Met de nodige uitleg.We hebben alles kunnen volgen en bezichtigen.Daar we niet zo goed te been meer zijn hebben we er een twee-daagse van gemaakt met de nodige rustpunten. En de tweede dag gestart met de stadsbus waar we de vorige dag geëindigd waren. alles prima verlopen.

- 14 maart 2018 - Balis Pierre

Vertrekken eind mei. Gaan zeker de wandelroute volgen. Goede ervaringen in het verleden met andere wandelroutes. Wij kijken ernaar uit.

- 16 oktober 2017 - Patsy

Mooie wandelroute door de stad. Handige gids en duidelijk te volgen. Zeker aan te raden om te doen!

- 8 september 2017 - carina

de gids is een heel handige tool en heeft ons op een comfortabele wijze door de gezellige stad geloodst en heeft ons langs alle interessante bezienswaardigheden gebracht.

- 5 september 2017 - Simone

Duidelijke wandelroute met plaatjes bij de beschrijvingen. Leuke stad voor een kort bezoek.

- 21 augustus 2017 - Curt

Mooie wandeling in een zeer mooie stad. Duidelijke wandelroute en plannetje ....

- 16 augustus 2017 - Leen Van den Eynde

Mooie en duidelijke wandeling in een aangename stad. We hebben zelf de nauwe straatjes van het oude stadsdeel aan de Arena verder ontdekt. We kozen een alternatieve parking en namen het openbaar vervoer tot aan Arenas. Deze parking was voor onze wagen, met dakkoffer niet hoog genoeg. Met de trambus hadden wel een perfecte en snelle verbinding met de P+R-parking aan de snelweg.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?