FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Wandeling Luxemburg-stad: vallei van de Pétrusse"

40 ervaringen

- 8 juni 2018 - Jan Van De Walle

Wij hebben luxemburg gekozen om reden van : - goed bereikbaar per trein -goede hotels in de nabijheid van het station van Luxemburgstad. - een aantrekkelijke formule van de toeristische dienst voor een bezoek aan omgeving en musea met inbegrip gratis toegang tot openbaar vervoer. - zeer aantrekkelijke formule trein - wandelen- onbeperkt in afstand. Je wandelt van station naar station via een goed bewegwijzerde wandelpad. - prachtige streek met een heerlijke natuur , een goede keuken en aangename mensen.

- 23 februari 2017 - hn

heb de ganse bundel '3-daagse rondreis in GH. Luxemburg' gedownload - echt de moeite - goed uitgekozen - perfect voor 3 dagen! ook goede balans tussen wandelen en auto / stad en natuur

- 23 februari 2017 - Koen

Hele mooie wandeling! Heel divers, natuur gecombineerd met de stad. Wij maakten de wandeling al wat later in de namiddag en daardoor moesten we het laatste stukje in het donker lopen. Achter het museum en het bolwerk van Vauban zijn we verkeerd gelopen. Via de toeristische dienst in de stad hebben we informatie gekregen over de Müllerthaltrail, op een half uurtje rijden van Luxemburg stad, richting Echternach. Een waar wandelparadijs. We hadden het geluk 1 dag in de sneeuw te mogen wandelen. Een mooie ervaring!

- 3 november 2016 - Francois thijs

Heerlijke drie daagse geweest.(30-10,-1-11).Reis geboekt via euroreizen.be.Uitstekend hotel Melia,met mooie kamers,vriendelijk en behulpzaam personeel ,prachtige ligging op de Kirchberg.Uitstekende uitvalsbasis ,meteen heb je een overzicht over de prachtige stad en kan je je reeds oriënteren wat je als eerst wil bezoeken,of welke wandeling het meest tot je verbeelding spreekt.Er komt steeds enig klimwerk bij te pas om terug te geraken(ofwel neem je de bus)in het hotel..Een goede hulp om het traject enigszins makkelijker te maken zijn de mooie stadsliften(gratis)die je in enkele seconden van beneden naar boven brengen.Zeker nu in deze periode kan je er vele kleurrijke wandelingen maken met de vallende bladeren in de talrijke groene omgevingen.Een aanrader voor met als combinaties,groen,stad,cultuur in de mooie Europese wijk Kirchberg.

- 1 november 2016 - Wim en Ina ten Hove

Hebben deze twee routes afgelopen Vrijdag(28 oktober 2016) gelopen.Een mooie wandeling door oud en nieuw Luxemburg. Goede informatie ook over het Openbaar vervoer. Door met de trein van uit Clervaux te reizen (een uur). De kosten zijn Ç 4.00 voor de hele dag of Ç2.00 voor 2 uur dan mag je ook met het openbaar vervoer zit bij de prijs in.Dit is ook een wandeling die geschikt is voor familie's met kinderen niet te klein dit i.v.m. de grote hoogte verschillen en vaak steile trappen en paden vooral richting Grund en Kirchberg

- 25 september 2016 - VAN VELTHOVEN

Schitterende wandeling met veel hoogteverschillen. Voor mensen die de wandeling willen inkorten, is de lift een zeer praktische oplossing.

- 25 september 2016 - Kries De Beleyr

Zeer mooie wandelingen. Goede aanduidingen, gecombineerd met duidelijke wegbeschrijving - ook op de moeilijkere punten.

- 3 augustus 2016 - De Borger Dirk

Twee knappe wandelingen ... bij de wandeling van de vallei van de Pétrusse hebben we soms wel wat moeten zoeken om de juiste weg te vinden maar zeker de moeite waard!

- 10 mei 2016 - Ann

Beide wandelingen gedaan in Luxemburg-stad. Zeer goed beschreven , mooie wandelingen perfect combineerbaar op één dag

- 6 april 2016 - rik

Mooie wandeling weg van de drukte van de stad zelf.

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 4-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

va.119
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?