FB

Ervaringen "Stadswandeling Verdun"

58 ervaringen

- 19 februari 2018 - bernard.casteels

mijn opvraging diende om mijn uitstap van begin mei voor te bereiden. Ik zal daar ten volle gebruik van kunnen maken. Dank

- 30 september 2017 - Paul

Inderdaad heb ik jullie aangeschreven,dit was namelijk om een 4-daagse Verdun-Nancy voor te bereiden dat we volgend jaar met enkele vrienden zouden ondernemen.Alles wat mij werd toegezonden heb ik 100% kunnen gebruiken.

- 16 augustus 2017 - AbivenA

Zeer mooie wandeling door de stad. Combineer de autoroute omheen de stad eraan en je beleeft een wondermooie dag !

- 31 juli 2017 - Marc Raes

Goede beschrijving van de te volgen wandeling, die de voornaamste bezienswaardigheden van de stad Verdun laat zien.

- 16 juli 2017 - Ignace Verstraeten

Zeer mooie wandeling , leerrijk en een opfrissing van de geschiedenisles van vroeger . Ideaal om een voormiddag door te brengen en nadien te genieten van een lunch langs de Maas

- 2 juli 2017 - Patrick

Met de wandeling het meeste gezien wat er te zien valt. Goede route en duidelijke aanduidingen. De autoroute was ook de moeite.

- 30 mei 2017 - Marc Van Roey

Mooie wandeling, goede beschrijving. Kennismaking met de belangrijkste bezienswaardigheden van de mooie stad Verdun. Jammer genoeg waren het Centre Mondial de la Paix en de kathedraal reeds om 18 uur gesloten, hoewel aangeduid staat dat zij in mei tot 19 uur open zijn.

- 29 mei 2017 - Wilson

Waren twee mooie routes; door de stad Verdun en de autoroute. Goed aangegeven en eigenlijk hebben we de bekendste bezienswaardigheden gezien. Erg leerzaam en was gewoon een top weekend. Goed begin voor beginnende ontdekkers van de eerste Wereld Oorlog in de omgeving van Verdun.

- 23 mei 2017 - Ghyselinck

Mooie route, goed begaanbaar, niet te lastig , en mooie bezienswaardigheden

- 30 april 2017 - Steven Staes

Mooie wandeling met voldoende uitleg over de voornaamste monumenten en prachtig weer om de omgeving te verkennen. Voor herhaling vatbaar!!! Kzou zeggen: Allen daarheen om wat geschiedenis op te snuiven.

Gratis stadswandeling Verdun downloaden

Download autoroute Verdun

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?