FB

Ervaringen "Metz"

159 ervaringen

- 14 augustus 2018 - Pia De Clercq

Duidelijke en volledige reisgids, je komt mooie interessante plekjes tegen.

- 25 juli 2018 - Ann

mooie wandeling doorheen Metz. een aanrader!

- 21 juli 2018 - Rob Brekelmans

Zoals altijd een prima, duidelijk aangegeven wandeling. Metz is trouwens een erg leuke stad.

- 16 juli 2018 - Nadine

Heel tevreden over reisroutes. We deden de stadswandeling in Metz. De bezienswaardigheden zijn er in vervat tegelijk leerrijk en ontspannend. Bedankt Reisroutes.

- 19 juni 2018 - Marie

Aangenaam verrast door de grandeur van de stad!! Prachtige wandeling a.h.v. jullie beschrijving. Wij kozen voor de gratis parking Patinoire aan les halles des sports. Na ongeveer 15 min stappen pikten wij in bij nr. 2 van de wandeling. De kerk op het eilandje kon ons het meeste bekoren. Aan het station ontdekten we nog een prachtige watertoren, Le chateau d'eau.

- 13 juni 2018 - E.L. HILBRINK

We hebben een geweldige dag gewandeld in Metz. De stadwandeling heeft daar zeker toe bij gedragen. Een ieder die het maar horen wil vertel ik van jullie website: complimenten !

- 30 mei 2018 - Nicole Van de Steene

Mooie wandeling in een mooie stad een aanrader

- 18 april 2018 - Marc Notredame

We bezochten deze stad in aug '17 en april '18. We hebben beide keren met volle teugen kunnen genieten van de zeer aangename wandeling langs de vele mooie trekpleisters, diverse architecturen, aantrekkelijke parken, en ook van het bruisende economische leven in de binnenstad.

- 3 april 2018 - José

Wij hadden het geluk deze stadswandeling op een prachtige lentedag te mogen maken. De wandeling voert je langs alle bezienswaardigheden van Metz, met prachtige uitzichten nabij de Moezel. Goede beschrijving van alle historische gebouwen en de omgeving ervan. Niet voor mogelijk gehouden dat je dit allemaal aantreft in de stad die je zo vaak voorbij rijdt op weg naar het zuiden. Zeker de moeite van een bezoek waard!

- 27 december 2017 - Van Herbruggen

gezellige stad, zeker in de kerstsfeer, zowel overdag als 's avonds de kerstverlichting brandt.

Gratis stadswandeling Metz downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?