FB

Ervaringen "Frankfurt wandelroute vol superlatieven"

33 ervaringen

- 12 mei 2019 - jvdarnhem

Hartstikke leuke wandeling die viA kleine omwegen naar bijzondere plekjes brengt. Mooi beeld van Frankfurt, het heden en het verleden.

- 30 december 2018 - diny vogels

zoals alle andere stadswandelingen is ook deze een echte aanrader. Veel plezier in Frankfurt

- 12 december 2018 - Greet

aangename wandeling, makkelijk in te korten indien weinig tijd

- 10 november 2018 - Freya

De gids over Frankfurt is een ideale manier om de eerste stappen in de stad te zetten. Met dit als basis kan je verder zelf op ontdekking gaan.

- 3 april 2018 - Dirk Thijs

we hebben de wandeling volledig gedaan, maar is wel vrij saai u ziet het oude centrale deel van de stad, volgens plat getreden paden en ondanks er heel wat meer te ontdekken valt ! Al bij al, Frankfurt is maar half zo boeiend als Düsseldorf

- 17 januari 2018 - Hilde

Heb de wandeling gedeeltelijk gedaan, na een museumbezoek. Op korte tijd goede indruk gekregen van deze veelzijdige stad - het oude centrum, de moderne hoogbouw, winkelwandelstraten, mooie parkengordel en esplanade aan de oever van de Main.

- 11 juli 2017 - karine

Zoals vaak : zeer goede route om efficiënt veel van de stad te zien. Zeer gevarieerd aanbod op de route en leuke vergezichten.

- 6 juni 2017 - Chun

Geparkeerd aan P+R Neu Isenberg. Volledig gratis. Enig probleem is de S-BAHN ticket Neu Isenberg van het station naar Frankfurt HBF was +/- 5 euro enkel rit. Heen en terug was 10 euro, dus kan je beter in de betaalparkings parkeren.

- 10 mei 2017 - Jack

prima reis tips en routes

- 10 mei 2017 - Jack

prima reis tips en routes

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?