Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Wandeling Périgueux, langs steegjes en pleintjes"

15 ervaringen

- 16 september 2020 - kristien vandekerkhove

we zijn terug van een weekje Dorfigne en hebben veel aan jullie tips gehad. Hartelijk dank.

- 19 oktober 2019 - Marja de Winter

Dank u wel voor de reisgids. Helaas hebben wij door zeer slechte WiFi ontvangst de reisgids niet kunnen downloaden. Maar een bij een volgend bezoek aan de Dordogne gaan we dit zeker doen.

- 27 mei 2017 - Yvette en Erik

zeer mooie wandeling door dit mooi stadje... in de voormiddag nog de markt mee gepikt en nadien nog een rustige wandeling door de stad.. zeker ook de Arena en bijhorend museum is de moeite waard.

- 26 januari 2017 - brugghe guido

Terug een mooi stadje om te bezoeken .Steeds opnieuw zijn we zeer verrast door de mooie wandelroutes die jullie aangeven om steden en dorpjes te bezoeken , hebben er al veel gebruik van gemaakt ,altijd perfecte info ; hartelijk bedankt .

- 14 november 2016 - Nina

Deze aangename wandeling leidt je door de kleinste straatjes van Perigieux. Je komt op plaatsten die je zelf nooit zou ontdekken. Een wandeling waarbij je voldoende zonnige terasjes tegenkomt en ook een kleine glimp van de winkelstraat opdoet.

- 23 september 2016 - Houthoofd Johan

Zeer mooie wandeling, gaan nooit weg zonder jullie informatie, bedankt daarvoor !!!

- 11 augustus 2016 - Inta

Leuke wandeling waarbij je snel en duidelijk een goede indruk van de stad en de geschiedenis krijgt. Ook leuk om te doen met kinderen (wij hebben er twee in de leeftijd van 12 en 15), niet al te lang en dus prima voor de kinderen.

- 24 juli 2016 - Colette

Périgueux is een heel gezellige stad, met veel kleine straatjes.Het is een leuke wandeling waarbij je een goed idee hebt van de stad en haar geschiedenis.

- 15 juni 2016 - Ria D.

Périgueux is een gezellige stad met veel pleinen en nauwe hellende straatjes. Zeer aangenaam om een avondwandeling te maken.

- 12 juni 2016 - Willy

Een prachtige wandeling in een stad die zorgvuldig en stijlvol gerestaureerd werd. Veel verrassend leuke pleintjes, winkelstraten, een absolute must, zeker op de marktdagen, met extra sfeer en gezelligheid op woensdag en zaterdag

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?