Ervaringen "Autoroute Westhoek: van Veurne tot Poperinge"

296 ervaringen

- 31 december 2023 - raf dhondt

vooral graag fietsroutes met bij horende bezienswaardigheden zijn goed. voor wandelen is het dat ook, maar niet voor ons. kunnen minder lang wandelen.

- 1 december 2023 - Jeroen Pardon

Het verkennen van de Westhoek is een avontuur an sich. Ik trek er vaak op uit als wandelend en fietsend. De Westhoek verkennen met de auto met het gezin is een leerrijke ervaring en voor herhaling vatbaar.

- 29 november 2023 - Hardy

Mooie route

- 22 november 2023 - Jan de Booser

Mooie rondreis, rustgevende natuur.

- 20 november 2023 - paul

gelukkig bezocht vooraleer de waterellende begon. de gids is een zeer handige reisgezel

- 19 november 2023 - Isabelle Van Damme

overzichtelijk, goede lay-out, bruikbaar, duidelijk, voldoende tips en trics, route duidelijk, gebruiksvriendelijk

- 19 november 2023 - guy sneyders

Leuke weetjes. Mooie plaatsen om met de auto te verkennen bij dit winterweer

- 18 november 2023 - Lode LEEMANS

Uitstekende gids, spijtig van het slechte weer. Is daar geen boekje voor?

- 17 november 2023 - danny neckebroeck

Men kan steeds terugvallen op een grote keuze aan toeristische trekpleisters in De Westhoek. en dit is niet enkel van toepassing op de reisdocumentatie vd Westhoek maar over alle gepubliceerde reisdocumentaties

- 17 november 2023 - Marc Seynhaeve

Zoals we gewoon zijn van de reisroutes, interessant en redelijk kompleet. Dat is ook de reden waarom we ze altijd weer bestellen. Ben geboren in die streek en toch heb ik bijgeleerd. Wat bewijst dat de gids aantoont kompleet te zijn.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?