FB

Ervaringen "Slagveld van Verdun autoroute"

54 ervaringen

- 17 augustus 2018 - Leenders

Het was een super leuke reis! Misschien is het een idee om in de gids te zetten dat je bij de VVV kantoren een kaart kan kopen voor €25,- (volwassenen, kinderen is goedkoper.) waarmee je naar de 5 grootste bezienswaardigheden kan gaan. Fort Douaumont, Fort Vaux, Citadel in Verdun, het Memorial Museum en het Ossuarium. De Citadel is ook echt een aanrader, vooral met Kinderen (die audioguide is in het Nederlands)! De audioguides van de twee forten zijn ook aan te raden, maar wel in het Engels, Frans of Duits. Als je deze talen niet beheerst hadden ze ook een papieren route in het Nederlands. Deze is echter een stuk minder uitgebreid. Een andere eventuele tip is om aan te geven in de gids dat het erg koud was in de forten en de citadel. Wij waren er toen het buiten rond de 40 graden was, dus waren er absoluut niet op gekleed. Voor ons maakte het niet veel uit. Oudere of minder fitte mensen zouden misschien wel wat meer last kunnen hebben van de temperatuur verschillen. Een laatste tip is nog misschien om ook aan te kaarten dat er ook wandelroutes zijn aangegeven in de bossen bij de forten. Dan nog een kleine verbetering: Er stond ergens 2018 ipv 1918. Waarschijnlijk is het een autocorrect van de computer geweest. Wij hebben een leuke vakantie gehad, mede door deze route. Bedankt!

- 15 juli 2018 - ibelle

Deze route hebben we snel gedownload aangezien we in de buurt waren en nog een beetje tijd hadden. We hebben er van genoten en zijn van plan zeker nog eens terug te gaan om alles te bezoeken. Bedankt voor de mogelijkheid om zo iets te kunnen doen en op een gemakkelijke manier mooie dingen te ontdekken.

- 21 juni 2018 - Alain Vergote

Uitgestippelde route van a tot z gevolgd en uiterst tevreden.

- 25 mei 2018 - Simonne Van Aeken

Wij waren zeer tevreden over de reisroutes “Slagvelden van Verdun”+Stadsgids Metz en beschrijving van deomgeving.Hebben de route heel goed gebruikt heel ons weekend.Dit is voor herhaling vatbaar. Dankuwel.Veel groetjes van Simonne Van Aeken en Luc Mestdag

- 24 mei 2018 - JP Horsten

Handig en prima informatie , bedankt

- 24 mei 2018 - An Lievens

Het was zeer leerrijk, overzichtelijk en aangenaam om de route te volgen! Een aanrader voor al wie wil weten waar zovele soldaten/familieleden hebben gevochten!

- 31 maart 2018 - Coudijzer Bart

Zeer aangename route, heel veel te zien. Een aanrader.

- 8 oktober 2017 - Gemma Bakker

We hadden maar een paar uur en zelfs binnen die tijd hebben we de route grotendeels kunnen volgen. Mooie route met mogelijkheden te over om uit te stappen en b.v. door de loopgraven te lopen, abri's van dichtbij te zien. We bezochten natuurlijk het Ossuaire de Douaumont, het fort Douaumont en het Mémorial de Verdun. Ingrijpend en aangrijpend, we gaan nog een keer voor de musea terug.

- 23 september 2017 - Marchand Eddy

Schitterende route, ook de stadswandeling gevolgd. Alle interessante plaatsen bezocht, zeer mooi museum, citadel zeker ook meenemen bij bezoek. Douamont en Veau. Dank U wel.

- 5 september 2017 - Marleen

Dankzij de reisroute hebben we alle plaatsen kunnen bezoeken. Goeie bewegwijzering en overal netjes en sereen. Is echt een aanrader.

Gratis rondreis Slagveld Verdun downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?