FB

Ervaringen "Lorraine - Lotharingen met Verdun, Metz en Nancy"

21 ervaringen

- 12 november 2018 - FritsLeurs

Duidelijke gids met mooie bezoekplekken

- 12 november 2018 - Sandra

Wij hebben vooral gebruik gemaakt van de stadswandelingen in Metz en Nancy. 2 mooie steden met prachtige architectuur. Echt de moeite. Niet overdreven druk en vooral steden met toffe terrasjes en een gezellige sfeer. Ook tijdens de herfstvakantie. De herfstkleuren (vooral in Metz) maakten er iets bijzonders van. Door de wandelingen te volgen hebben we veel pareltjes ontdekt die we anders zeker zouden gemist hebben en de uitleg erbij was heel interessant. Veel mooie foto's kunnen maken. Kortom een geslaagde reis. Bedankt voor de gedetailleerde wandelingen.

- 4 november 2018 - Luc Laenen

Schitterende gids!

- 27 oktober 2018 - Baute

zeer volledige gids, correcte info!!

- 17 september 2018 - Eric DEMEIJER

deze route was voor ons een duidelijke reisgids waarvoor dank. Groetjes

- 14 augustus 2018 - Monique

Duidelijke reisbrochure. Zo ben je goed voorbereid en rij of wandel je niet zo maar ergens rond. Metz is een zeer mooie stad, hebben alle belangrijke dingen gezien door de volledig uitgewerkte stadswandeling.

- 22 juli 2018 - tom

Handige gids met leuke stadswandelingen. We hebben genoten van onze uitstap naar Metz en Nancy en omgeving. Voor Nancy misschien art nouveau wandeling meer belichten.

- 24 augustus 2017 - Kathleen De Smet

Een heel afwisselende route met veel bezienswaardigheden. Een streek waar je dikwijls met de auto passeert en niet de moeite neemt om te stoppen. Heel spijtig want het is er prachtig, niet ver weg en super lieve en vriendelijke Noord Fransen!

- 25 juli 2016 - Claudine Vermeulen

Mooie route beschreven te Nancy, een vergeten parel! Wij hadden prachtig weer, het loopt er nog niet vol met toeristen, veel bezienswaardigheden, zeer propere stad. Kortom een aanrader voor wie er even tussenuit wil. Het restaurant over de Palais Ducal heeft wel anderen naam dan beschreven in de wandeling maar het is hetzelfde.

- 1 november 2015 - Degrave Daniël

Route volledig gereden en bezoeken gedaan eind oktober met de camper zeer interessant en overal goede kamperplaatsen gevonden dicht of zelf in de centrums zoals Verdun - Metz en Nancy echt een aanrader voor alle mensen om ook eens te begrijpen wat gebeurd is in de eerste wereld oorlog

Gratis rondreis Lorraine downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?