FB

Ervaringen "Dordogne en Lot, rondreis in de Périgord"

86 ervaringen

- 11 februari 2019 - Marco Krello

Mooie reisgids, we zijn die goed aan het bekijken om van de zomer daar een mooie reis uit samen te stellen

- 7 februari 2019 - Yves De Pauw

Vind ik zeer goed en zal dit goed gebruiken. aangename tips.

- 28 januari 2019 - [email protected]

Ideale reisgids om de dordogne te ontdekken. Vooral de uitgestippelde wandelingen vind ik top!

- 13 maart 2018 - Ametyst

Heb nog geen ervaring met deze gids, is in vooruitzicht van reis in juni. Zoals gewoonlijk ziet het er weer heel volledig en betrouwbaar uit .. onze vorige reizen altijd geïnspecteerd op de gidsen var reisroutes ... dus nu weer met veel vertrouwen verder plannen

- 6 augustus 2017 - Fanny

Prachtige streek, natuur en ook cultuur bieden veel aan en natuurlijk is de gastronomie er niet te versmaden. Wij keren er graag nog eens terug voor een ander deel in de Perigord

- 1 november 2016 - George

Ik heb de route wat gewijzigd en ben gestart in Brantôme naar Périgueux, Bergerac, en dan de stadjes dorpjes en kastelen bezocht langs de Dordogne en de Vézère om te eindigen in Terrasson ... héél mooie streek in de leefomgeving van de oermens nl. de cro magnon .. veel bezienswaardigheden en echt de moeite om te doen!!

- 24 maart 2016 - Baas

Wij willen deze tocht in juni 2016 maken om er te wandelen .we komen nu al plekjes tegen die we. Nog niet kende zo als het ruimte park . Hebben er zin .bedankt

- 29 november 2015 - Lieve de Clercq

Prachtige streek! Je kan ook vanuit Cordes sur ciel via St.Antonin noble val, Najac, Villefrance de Rouerque naar St Cirq lapopie. Romantische middeleeuwse dorpjes. Ik heb een huisje met zwembad,B&B, waar je kan overnachten(ontbijt incl.)

- 15 november 2015 - verstraete mieke

we hebben de rondrit gepland voor juni 2016 maar we zijn nu al overtuigd van de kwaliteit!

- 3 november 2015 - verstraete mieke

we hebben de rondrit gepland voor juni 2016 maar we zijn nu al overtuigd van de kwaliteit!

Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

Een rondreis in de Dordogne met verblijf in twee hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Rust en charme van de logies en de streek staan voorop, met dat vleugje gastronomie dat overal te vinden is.  

Gratis preview rondreis in de Périgord downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?