Ervaringen "Fietsroute Kalmthout: langs het mooiste fietspad"

20 ervaringen

- 25 juni 2022 - Roger Verbeeck

mooie ritten voor een zomer fietsplezier

- 28 mei 2022 - Anja Van Roeyen

Aangenaam verrast! Nodigt uit om meer te fietsen.💪

- 3 april 2022 - Mia Vangerven

👍👍 heel goed

- 17 november 2021 - jek

leuke routes; ga ik zeker proberen in het voorjaar

- 19 september 2021 - Clara Smout

Na 30 jaar niet meer de Kalmthoutse Heide gezien te hebben was dit pure nostalgie. Ook hoe de rest van mijn geboortestreek veranderd is deed me iets. Maar de streek is nog steeds een mooie fietsstreek.

- 14 september 2021 - Willy Teerlinck

Alles prima zoals aangeboden

- 3 september 2021 - Goossens Godelieve

Mooie tocht veel afwisseling ,behalve het laatste stuk naar Wuustwezel waar onze auto geparkeerd was in de buurt van de kerk.We volgden de borden van Heideroute.

- 26 juli 2021 - Matthé Reedijk

Op zaterdag 17 juli J.l. hebben wij de route “fietsen vanuit Essen” gefietst. Prachtig weer, mooi meegenomen. Auto geparkeerd bij het Karrenmuseum. Daarna op de fiets. Gevarieerde route. Diverse landschappen. En het is voor ons als Hollanders ook leuk om in het buitenland te fietsen. Klein minpuntje, op een aantal plaatsen moet je de weg delen met gemotoriseerde weggebruikers. En dat is voor de fietser jammer. Route prima aangegeven, alleen vlakbij Essen op de terugweg ging het even mis. Als ik me goed herinner bij paaltje 14 of 15 kiezen voor links, rechts of rechtdoor. Achteraf gezien links. Nu met rechtdoor fietsen kwamen we op de weg terecht waar het Karrenmuseum ligt. Iets korter gefietst dus, was niet erg. De route was lang genoeg. Maar de route is echt een aanrader. Zodra het weer kan gaan we de route over de Kalmthoutse heide fietsen. Met dank voor de fietsgids.

- 25 juli 2021 - Rene Schepers

Fantastische fietsroute site. Zeer goed beschreven.

- 23 juni 2021 - Frank Vervust

Mooie routes en goede beschrijving.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?