FB

Ervaringen "Wandelen in de Voerstreek: uitgestippelde wandelroute Voeren"

236 ervaringen

- 29 juli 2016 - Ludo Clemens

Prima wandeling in prachtige natuur. Na aankomst genoten van een culinaire maaltijd. Is voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!!!

- 28 juli 2016 - Myriam

Mooie, gevarieerde wandeling. Het is echt genieten van de natuur en de mooie, rustige streek. Een aanrader !

- 28 juli 2016 - Nancy

Prachtige wandeling. Mooie omgeving.

- 17 juli 2016 - Fornoville Hubert

Een mooie wandeling met veel variatie. Na de vorige regendagen was het wel modderig maar dit kon de pret niet bederven. Al veel gedownload van reisroutes met telkens positieve ervaringen als resultaat. 's Gravenvoeren heeft diverse eetgelegenheden voor ieders beurs. Op de wandeling niks meer gevonden dus drank/snack meenemen is aan te raden!

- 16 juli 2016 - raeymaekers willy

wij komen al 21 jaar in voeren en zijn nog niet uit gekeken op deze mooie streek en vinden nog altijd andere routes en rust gr willy

- 16 juli 2016 - Tjeu Sourbron

zelfde reactie als: Victor Pollen , 15/07/2016 Ik heb de wandelingen nog niet gelopen maar in voorbereiding van een weekeind weg heb ik de wandeling en auto route al vast opgevraagd. Heb al eerder wandelingen en routes van reisroutes.be gebruikt en ben daar zeer tevreden over.

- 15 juli 2016 - Victor Pollen

Ik heb de wandelingen nog niet gelopen maar in voorbereiding van een weekeind weg heb ik de wandeling en auto route al vast opgevraagd. Heb al eerder wandelingen en routes van reisroutes.be gebruikt en ben daar zeer tevreden over.

- 15 juli 2016 - Nelly Backers

Zeer mooie wandeling. Doordat we de kaart van de voerstreek hebben, hebben we de wandeling iets uitgebreid. We zijn in Ulvend begonnen en hierdoor in 's-Gravenvoeren genoeg mogelijkheid om iets te drinken!

- 10 juni 2016 - THEUNS

Prachtige wandeling langs rustgevend kabbelende beekjes,mooie holle wegen en bossen .Een echte aanrader.Tijdens de wandeling geen eet of drank gelegenheden neem dus de nodige voorzieningen.

- 24 mei 2016 - Marie-Jeanne Van Velthoven

Super mooie wandeling!!! Een echte aanrader. Via de wandelkaart met knooppunten kan je zelf ook zeer mooie wandelingen uitstippelen in deze prachtige streek.

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?