FB

Ervaringen "Wandelen in de Voerstreek: uitgestippelde wandelroute Voeren"

231 ervaringen

- 13 november 2016 - Ingrid Vandenborne

half oktober hebben we er gewandeld. Mooi weer en mooie omgeving. Na de wandeling een gezellig terrasje gedaan! Voor herhaling vatbaar!!

- 12 november 2016 - Daniel Liekens

Prachtige streek fantastisch mooie wandeling. Een aanrader voor iedereen die graag wandelt. Mooi en gezellig vertrek en aankomst met pittoreske tavernes om iets te drinken en/of te eten. Een aanrader

- 8 november 2016 - Els Schelfhout

Heel mooie wandeling, maar net iets te druk bezocht in het weekend van 1 november. In het begin was het gewoon file lopen. Naarmate de wandeling vorderde hebben we de groepen wel achter ons kunnen laten en kunnen genieten van de prachtige vergezichten.

- 4 augustus 2016 - Isabelle

Zeer mooie en afwisselende wandeling, je kan genieten van de natuur, de rust, de mooie vergezichten. Leuke terrasjes in de omgeving.

- 2 augustus 2016 - Daisy D`Haene

De wandelroutes zijn tof en zeer goed met de knooppunten te volgen

- 29 juli 2016 - Ludo Clemens

Prima wandeling in prachtige natuur. Na aankomst genoten van een culinaire maaltijd. Is voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!!!

- 28 juli 2016 - Myriam

Mooie, gevarieerde wandeling. Het is echt genieten van de natuur en de mooie, rustige streek. Een aanrader !

- 28 juli 2016 - Nancy

Prachtige wandeling. Mooie omgeving.

- 17 juli 2016 - Fornoville Hubert

Een mooie wandeling met veel variatie. Na de vorige regendagen was het wel modderig maar dit kon de pret niet bederven. Al veel gedownload van reisroutes met telkens positieve ervaringen als resultaat. 's Gravenvoeren heeft diverse eetgelegenheden voor ieders beurs. Op de wandeling niks meer gevonden dus drank/snack meenemen is aan te raden!

- 16 juli 2016 - raeymaekers willy

wij komen al 21 jaar in voeren en zijn nog niet uit gekeken op deze mooie streek en vinden nog altijd andere routes en rust gr willy

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?