FB

Ervaringen "Vlaamse Ardennen: wandelen in het Muziekbos + kaart"

141 ervaringen

- 28 april 2019 - Wim verhelst

Bij het begin van de wandeling was het niet goed aan gegeven.

- 21 april 2019 - bleyaert

Duidelijke site met degelijke waarheidsgetrouwe info. Door de info op jullie site was de wandeling meer dan geslaagd.

- 17 april 2019 - Mia van Hooijdonck

Wij hebben met het gebruik van de muziekboskaart een mooie wandeling gemaakt in het Muziekbos en Louise Marie

- 2 april 2019 - Anne

Het Muziekbos is een aangenaam bos voor een heerlijke ochtendwandeling. De gids / kaart is een leuk extraatje om alle hoekjes en kantjes te verkennen.

- 6 februari 2019 - André Vanhoolandt

Prachtige boswandeling, momenteel op bepaalde plaatsen zeer drassig maar dat kan een wandelaar niet hinderen. Op de openbare weg wordt te snel gereden (30 /uur) …..waarschijnlijk vluchtwegen !!! Voor de rest geen opmerkingen.

- 21 januari 2019 - laporte

Wij komen op zondag 14 april met onze wandelclub,, de lustige stappers '' de wandelroute Muziekbos verkennen. Ik ga u zeker en vast de beoordelingen van onze leden mededelen. Maar als een wandelroute uitgeroepen wordt "beste van het jaar 2018" denk ik niet dat dit voor ons een negatieve ervaring zal meebrengen. met vriendelijke groeten , Laporte maurice

- 14 december 2018 - santens eddy

Geachte, alvast bedankt voor de wandelroute in muziekbos maar door omstandigheden hebben wij nog niet kunnen ontdekken ende mooie natuur bezichtigen. Wij gaan ze zeker nog doen en stuur je later dan wel mijn mening. m.v.gr. santens eddy

- 29 november 2018 - René Lemarcq

Mooie wandeling ! Vraagt wel wat inspanning!

- 16 augustus 2018 - de geyter marc

super wandeling, wel een beetje moeilijk met de klimstukken gezien de grote hitte de dag van onze wandeling. Prima aangeduid en afgesloten met een lekker koel biertje in de plaatselijke taverne.

- 13 augustus 2018 - Tamara Haegeman

leuke wandelroute en goed omschreven. Voor herhaling vatbaar

Gratis wandeling Muziekbos downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?