FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Koksijde duinenwandeling"

60 ervaringen

- 18 maart 2016 - Germain deprez

De wandeling in de Koksijdse noordduinen is zeker een aanrader. waar de stilte alleen doorbroken wordt door het gefluit van vogels en waar konijnen vrij spel hebben kan je echt tot rust komen.

- 12 maart 2016 - Ben Vandersnickt

zeer afwisselende wandeling tussen natuur, strand, behuizing en winkels

- 23 november 2015 - Jan

leuke en aangename wandeling. Perfect van lengte om met de kinderen (7 en 10 jaar) te doen! zij vonden het ook super leuk!

- 7 november 2015 - Marc

Prachtige wandeling. Zeer afwisselend. Zeer goed aangeduid. Goede en duidelijke informatie.

- 6 november 2015 - Katrien

Zeer mooie wandeling, goede bewegwijzering, verbazend mooie vergezichten. Heel ontspannend. Ook leuk met de kids. Als afsluiter bezoekerscentrum. Super.

- 26 oktober 2015 - David Van Rechem

Prima wandeling!

- 25 mei 2015 - RiNique

Wij hebben deze wandeling gedaan met onze kleinkinderen in de buggy en het viel heel goed mee. Prachtige natuur. Wel jammer dat het laatste stuk langs een weg is zonder voetpad. Volgende keer keren we om en lopen we terug, we gaan dus niet de weg op terug, maar door de duinen. De kindjes vonden de grazende paarden en ezels erg leuk. (andersom was er niet veel intresse)

- 12 mei 2015 - Chris van den heuvel

Mooie prachtige wandeling! Veel door de natuur (duinen) gewandeld en met mooie vergezichten! Ook de zon was van de partij, onze dag kon niet meer stuk! Ik zou direct willen terugkeren en deze wandeling opnieuw willen doen. Een echte aanrader 👍 😉 !

- 7 mei 2015 - Wouter

Mooie wandeling

- 10 oktober 2014 - Vermeulen

mooie wandeling , de verkeerswegen neem je erbij Wij hebben zeker genoten van de vergezichten ook ons hondje heeft er van genoten, onze voorkeur aan de kust ligt dan ook in Koksijde .

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?