Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Duinenwandeling Blankenberge - De Haan, langs knooppunten"

81 ervaringen

- 27 juni 2022 - Marleen PAREWIJCK

Was een mooie wandeling. Een aanrader!!!!

- 17 november 2021 - vandenberghe nina

Absolute aanvulling op je weekendplannen .

- 9 juni 2021 - Veronique LOETERS

Mooie afwisselende wandeling, zowel langs het strand als door de bossen. We waren aangenaam verrast door de vele bossen waar we door gewandeld zijn. Bij de knooppunten die op de site vermeld staan, staat er wel een kleine vergissing. Knooppunt 1 kom je ergens tussen 50 en 51 tegen en niet helemaal in het begin. Wij zijn niet vertrokken in het centrum van Blankenberge, maar wel aan de nieuw aangelegde brug over de grote baan. Heel mooie brug, ideaal vertrekpunt, waar je gratis kan parkeren.

- 19 februari 2021 - pol verlinde

Heel mooie duinenwandeling . We hebben deze winter al veel wandelingen gemaakt aan de kust , en één voor één zijn zeker voor herhaling vatbaar . Trouwens alle wandelingen zoals Damme ; Lissewege ; Brugge ; Het Heuvelland ; Ieper allemaal reeds gedaan en veel lof heb ik daarvoor . K' zou zeggen breng maar nog nieuwe uit , we proberen ze allemaal te doen . In één woord gezegd Proficiat doe zo verder . Van zodra het weer het toelaat zijn we ook weg met onze fiets . De uitgestippelde fietsroutes en ook veelal fietsroutes die ik zelf maak aan de hand van de fietsknooppunten doen we zoveel mogelijk en we komen gemiddeld aan 60 km per fietsrit . Het jaar (2020) hadden we 7850 km op de teller . Wij zijn 65 jaar en houden ons op deze manier nuttig bezig . Wij hebben geen last van de corona maatregelen , want wij zijn altijd op stap met ons tweetjes en hebben alles bij in de rugzak of fietstas . Dank u voor de mooie tochten . Vanwege een tevreden koppel

- 26 november 2020 - Maria Hermans

Nog niet gebruikt maar het ziet er praktisch uit. Alvast bedankt.

- 24 november 2020 - Christine Van Oost

Heel handig, gebruiksvriendelijk, niets op aan te merken. doe zo voort

- 24 november 2020 - Raes Herve

We vinden het een heel mooie wandeling. Hebben trouwens al veel inspiratie opgedaan met de informatie dat we krijgen.. SUPER...

- 24 juli 2020 - Lieve

Duidelijk en met veel tips. Top.

- 3 februari 2020 - Marleen De Borle

Topwandeling, alsook de stadswandeling van Blankenberge, mijn 5 wandelvriendinnen waren er super enthousiast over, wordt nog eens overgedaan. Met dank aan jullie team

- 2 januari 2020 - John NEYT

Interessant, update voorzien voor evenementen zomer 2020

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?