FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Duinenwandeling Blankenberge - De Haan, langs knooppunten"

65 ervaringen

- 16 maart 2018 - jef

Op 3 maart deden wij deze wandeling. 's morgens vertrokken in de sneeuw welke in de loop van de dag wegsmolt. Aangename en verrassend mooie wandeling, zelfs voor herhaling vatbaar.

- 13 februari 2018 - nancy

Wandeling gedaan met mijn man en hebben er van genoten.Het was een zeer mooie wandeling veel in de natuur een aanrader om te doen.

- 28 november 2017 - Willy Smeyers

Op 18 nov. deze wandeling gedaan met vertrek via De Fonteintjes en dan uitgebreid tot in De Haan en op de tram gestapt aan de Zwarte Kiezel . Enig mooie wandeling . Maakte deel uit van ons doel . Heel de kustwandeling eens eenmaal te doen. Zeer gevarieerd . De duinen op zijn best.

- 26 november 2017 - Ria Stockmans

Mooie wandeling - een aanrader

- 2 november 2017 - Lieve Brouwers

Wij deden deze wandeling op 21 oktober. Het weer was koud, maar zonnig. Wij hebben er 100% van genoten met ons tweetjes. De natuur is prachtig en ik kreeg veel uitleg van mijn echtgenoot die veel weet over planten en al wat je op een wandeling door de duinen kan ontdekken. Het werd ook een romantische wandeling, daar we op de plaats waren waar we elkaar voor 't eerst hebb en ontmoet 50jaar geleden. Twee jaar later huwden we en we kunnen nu nog altijd genieten van elkaar en van wandelingen in de mooie natuur. Alles was goed aangeduid en het was heel rustig met weinig tegenliggers. Gelukkig was de tram er om terug te gaan, want een gezonde vermoeidheid was ook het resultaat. Bedankt voor de aanleg van deze mooie tocht! Moge er velen deze tocht maken en ervan genieten.

- 16 oktober 2017 - Felix

Zeer mooie wandeltocht! Heel afwisselend met prachtige uitzichten. Een aanrader.

- 20 september 2017 - Diane

Super mooie wandeling,samen met een vriendin die aan zee was hebben we genoten van de varianten van de wandeling. Een aanrader!

- 17 september 2017 - Louisa Evrard

Wij hebben deze wandeling vandaag gedaan, heel mooi. Volgend jaar gaan we deze wandeling op ons jaarprogramma zetten en met een groep wandelen. Bedankt voor de suggestie. Mvg Louisa

- 26 augustus 2017 - Ingrid

Echte aanrader, heel mooi. Ik had deze wandeling ong 1 1/2 jaar geleden als eens voor een stuk gedaan met vertrek vanuit De Haan. Toen was het winter. Nu op 13 aug 2017 hebben we deze vanuit Blankenberge gedaan en ze ook helemaal uitgewandeld. Het is een prachtige wandeling, moet je gedaan hebben !

- 31 juli 2017 - chantal de winter

Heel mooie wandeling. Knooppunten staan goed aangeduid.Een aanrader !!

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?