FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "De Panne: duinenwandeling"

70 ervaringen

- 3 maart 2018 - Rita Dewancker

Heel mooie wandeling; de honden waren dol op het zand !!

- 15 februari 2018 - festeraerts

1 hele mooie wandeling! te herdoen want ik heb de dieren niet kunnen zien...!

- 3 februari 2018 - Kristien Van Gyseghem

Heel mooie wandeling! Aanrader voor mensen die van natuur en stilte houden. Zeker voor herhaling vatbaar!

- 8 januari 2018 - Pieters-Vanden Driessche

Unieke gevarieerde duinlandschappen. Wij komen zeker nog eens terug.

- 27 oktober 2017 - Peeters Raoul

Leuke wandeling,vooral door het mulle zand. Gaan we beslist eens met vrienden naartoe.

- 4 oktober 2017 - Jos Reymen

Wij deden deze wandeling al voor de derde of vierde keer, zowat om de twee jaar. Ditmaal met het stuk langs de zee voor het laatst bewaard. Maar hoe je de wandeling ook doet (al eens een keertje in de regen), ze is iedere keer anders en ze blijft boeiend, dat uniek stukje Vlaanderen tegen de franse grens.

- 1 september 2017 - Maertens Franky

heel mooi , mensen vroegen zich af waar foto's vandaan kwamen, wat dus veel zegt over deze landschappen, doen!!

- 29 augustus 2017 - Ingrid Willaert

Deze mooie wandeling gedaan met mijn kleindochter, het regende wel maar we hebben er toch van genoten. Heel interessant en leuk met de infobordjes onderweg. En dan wandelen tussen de ezels, dat was natuurlijk ook een hoogtepunt. Na de wandeling hebben we nog een lange tijd doorgebracht in het bezoekerscentrum waar we zeer hartelijk ontvangen werden,daar hebben wij de zoektocht 'Over nachten' gedaan en insecten onder microscoop bekeken, heel leuk. Kortom een heel mooie en leerrijke wandeling ! Een aanrader zeker ook met kinderen.

- 18 augustus 2017 - Johan Dereepere

Heel mooie wandeling. Een aanrader.

- 21 juni 2017 - Nathalie De Vroede

Het is een mooi stukje natuur waar je kan genieten van de rust en het mooie uitzicht. Een echte aanrader!

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?