FB

Ervaringen "Kalkense meersen wandelroute"

23 ervaringen

- 18 maart 2019 - Christa Grepdon

Prachtige route. Delen ervan kende ik andere stukken waren nieuw. Heel mooie wandeling met voldoende info. Bedankt

- 9 maart 2019 - Erik Depla

Hebben een volledig nieuw stuk ontdekt in deze regio. Zeer mooi en rustig

- 23 juni 2018 - Brossé Luc

Zeer goed gedocumenteerde route en leuk om te doen.

- 14 mei 2018 - CVO Janitor

Al twee maal een verschillende wandeling gemaakt, alle heel mooie natuur.

- 8 januari 2018 - Luc Plaetevoet

De wandeling volledig gedaan volgens de beschrijving. Zeer slecht weer, hevige wind en regenbuien, maar het blijft een prachtig stuk natuur. Onderweg zelfs een schuilhut tegengekomen, ideaal rustpunt. Wij komen in de lente zeker weer, in dit landschap moeten er massa's vogels te spotten zijn.

- 4 december 2017 - Patrick

Vroeg ontbijt in Schellebelle, met het veer naar de overkant en dan gaan wandelen in de Kalkense Meersen, droog of nat, winter en zomer: 't is hier altijd mooi!

- 27 oktober 2017 - Hilde

HIlde, 15/10/2017 een zonnige dag, hebben we 16,600 km de Kalkense Meersen gewandeld.Gestart in Uitbergen.Het is een prachtig natuurgebied waar verschillende landschappen te bewonderen zijn ,schorre en slikken, door de graslanden waar de galloway runderen staan te grazen en waar de schelde je regelmatig volgt.We hebben deze tocht afgesloten met een glaasje cava in de fontein van Uitbergen. Zeker een aanrader!!!

- 16 juni 2017 - Magda Neyt

Prachtige route. Kan op meerdere plaatsen gestart worden, gezien het een rondwandeling is. Wij zijn gestart in Kalken. Goede wegbeschrijving. Geen problemen gekend. Zoals alle routes van reisroutes: super. We hebben het al aan familie en vrienden doorgegeven. Antwoord Redactie: Bedankt Magda om onze route te delen met familie en vrienden.

- 1 juni 2017 - katrien

Een mooie wandeling met duidelijke bewegwijzering, onderweg een café tegengekomen en bij begin- en eindpunt ook mogelijkheid om iets te drinken en eten als afsluiter.

- 25 oktober 2016 - Franqui Lucienne

Een zeer mooie tocht. Volgend jaar te herdoen. Bedankt voor de mooie en goeie beschrijving.

Gratis wandeling Kalkense meersen downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?